Acestea sunt resorturile care iti dau senzatia ca te afli in tabara! Uite unde trebuie sa mergi daca vrei sa te relaxezi!

Acestea sunt resorturile care iti dau senzatia ca te afli in tabara! Uite unde trebuie sa mergi daca vrei sa te relaxezi!
Acestea sunt resorturile care iti dau senzatia ca te afli in tabara! Uite unde trebuie sa mergi daca vrei sa te relaxezi!

Daca vrei sa te bucuri de natura, dar si sa te relaxezi intr-un mediu placut si luxos, ar trebui sa iei in considerare aceste resorturi.

In campingul Village Rochette din Tuscany poti sa stai la plaja si sa te bucuri de apa azurie ca si cum ai fi la plaja, insa ai parte si de alte activitati relaxante atat de zi, cat si de seara.

Campingul Lisboa din Lisabona pune la dispozitie 70 de bugalouri, piscine exterioare si locuri special amenajate pentru relaxare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



In campingul din
Republica Dominicana
ai parte de un peisaj de vis. Acest loc de relaxare este ideal pentru zilele calduroase de vara, intrucat camerele de odihna sunt racoroase. Aici te poti bucura de o plaja privata si de un centru spa fabulos.



Campingul din Belize numit „Pook's Hill Lodge” este un loc in care poti bucura de natura si de aerul curat.
Cu toate acestea, resortul nu este unul luxos, insa este o experienta care merita.

Sursa: businessinsider.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies