Acestea sunt zodiile care te seaca de energie! Uite de cine sa te feresti!

Acestea sunt zodiile care te seaca de energie! Uite de cine sa te feresti!
Acestea sunt zodiile care te seaca de energie! Uite de cine sa te feresti!

Anumite persoane, chiar daca nu isi propun acest lucru, reusesc sa iţi absoarba toata energia cu comportamentul lor.

 

LOCUL 4: VARSATOR
La inceput iţi va placea sa gasesti pe cineva la fel de copilaros ca tine, la fel de entuziast, de plin de viaţa, de vizionar. Cu nativul Varsator vei avea senzaţia ca poţi schimba concepţiile oamenilor insa acest semn zodiacal poate sa tinda prea mult coarda in revoluţia la care se gândeste cu mare foc.
LOCUL 3: BERBEC
Berbecul te seaca de energie cu icapaţânarea sa.
Acest semn zodiacal are un sarcasm pe care nu il ascunde sub nicio forma, ba chiar il accentueaza daca il observi. Cu toate acestea, atunci când vede ca nu il mai poţi suferi, joaca puţin teatru si schimba rapid subiectul, numai ca desi pare mai maleabil tot in zona extrema duce si noul subiect.
LOCUL 2: SCORPION
Sa te fereasca Dumnezeu de un Scorpion cu ascendentul in Scorpion! Nu le tace gura niciodata si chiar si atunci când iţi fac complimente le fac pe jumatate.
Nu de puţine ori vei auzi de la un Scorpion expresii precum „Esti inteligent/a, dar nu prea” sau „Esti frumos/oasa dar nu prea”, ceea ce poate deveni insuportabil iar sa te antrenezi mereu ca sa le dai replica devine obositor.
LOCUL 1: TAUR
Spre deosebire de Scorpioni, care transmit in prima parte energie negativa, nativii Taur sunt plini de energie pozitiva insa, chiar si ce e mult bine strica.
Nu stiu când sa se opreasca cu veselia lor zgomotoasa si se extind atât de tare incât ai impresia brusc ca esti singura persoana din lume cu care a vorbit vreodata.
Sursa: RevistaTeo

LOCUL 4: VARSATOR

La inceput iţi va placea sa gasesti pe cineva la fel de copilaros ca tine, la fel de entuziast, de plin de viaţa, de vizionar.

Cu nativul Varsator vei avea senzaţia ca poţi schimba concepţiile oamenilor insa acest semn zodiacal poate sa tinda prea mult coarda in revoluţia la care se gândeste cu mare foc.

LOCUL 3: BERBEC


Berbecul te seaca de energie cu icapaţânarea sa. Acest semn zodiacal are un sarcasm pe care nu il ascunde sub nicio forma, ba chiar il accentueaza daca il observi. Cu toate acestea, atunci când vede ca nu il mai poţi suferi, joaca puţin teatru si schimba rapid subiectul, numai ca desi pare mai maleabil tot in zona extrema duce si noul subiect. 


LOCUL 2: SCORPION

Sa te fereasca Dumnezeu de un Scorpion cu ascendentul in Scorpion! Nu le tace gura niciodata si chiar si atunci când iţi fac complimente le fac pe jumatate. Nu de puţine ori vei auzi de la un Scorpion expresii precum „Esti inteligent/a, dar nu prea” sau „Esti frumos/oasa dar nu prea”, ceea ce poate deveni insuportabil iar sa te antrenezi mereu ca sa le dai replica devine obositor.


LOCUL 1: TAUR

Spre deosebire de Scorpioni, care transmit in prima parte energie negativa, nativii Taur sunt plini de energie pozitiva insa, chiar si ce e mult bine strica. Nu stiu când sa se opreasca cu veselia lor zgomotoasa si se extind atât de tare incât ai impresia brusc ca esti singura persoana din lume cu care a vorbit vreodata.

Sursa: RevistaTeo

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies