Acești români vor primi bani de la stat! Cererile se depun până pe 21 februarie

bani de la stat pentru romani
acești români vor primi bani de la stat dacă vor depune cerere

Cetățenii care vor depune cereri până în data de 21 februarie vor primii bani de la stat. Care sunt condițiile și ce documente sunt necesare?

Acești români vor primi bani de la stat dacă vor reuși să-și depună cererile de plată până la data de 21 februarie 2021. 

Se dau bani de la stat pentru acești români

Fermierii vor putea depune cererile de plată între 8 și 21 februarie pentru Măsura 14 “Bunăstarea animalelor” – pachetul a. – plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi pachetul b. – plăţi în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul PNDR 2014 – 2020, conform Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). 

Citeste si: S-a dat legea! Românii vor primi 400 de lei de persoană!

Cererile vor putea fi completat online, individual, pe site-ul APIA, iar după semnare, verificare și tipărire, se vor depunde la Centrul județean al APIA sau al Municipiului București. 

bani pentru români de la stat
acești români vor primii bani de la stat dacă vor reuși să depună cererile în timp util[Sursa foto: PixaBay]

Cererile de plată pentru Măsura 14 “Plăţi în favoarea bunăstării animalelor” vor cuprinde: angajamentele şi informaţiile aferente tuturor exploataţiilor cu cod ANSVSA deţinute de un solicitant, indiferent pe raza cărui judeţ îşi desfăşoară activitatea solicitantul şi se vor depune alături de

: copie CUI/ CIF, după caz; documente care atestă calitatea de fermier activ, respectiv documente privind înregistrarea la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) – cod CAEN/act de înfiinţare/act constitutiv/statut din care reiese că are activitate agricolă (că desfăşoară activitate agricolă cu codul CAEN 0146 – Creşterea porcinelor, respectiv CAEN 0147 – Creşterea păsărilor) şi/sau 0150- Activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Marcel Ciolacu anunță că există bani pentru pensii și salarii: "Vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ..."

Dacă din documentele depuse nu reiese activitatea de fermier, trebuie depunde documente care să ateste: situaţiile financiare anuale, respectiv raportările contabile anuale, din care rezultă venitul total realizat în anul anterior anului depunerii cererii de plată; formularul “Date informative” (cod 30) care cuprinde indicatorul “venituri din activităţi agricole”; formularul “Situaţia veniturilor şi cheltuielilor” (cod 20) care cuprinde indicatorul “venituri totale”. 

Cei care vor să primească bani de la stat trebuie să aibă în vedere depunderea mai multor documente: copie buletin/ carte de identitate al/a titularului/administratorului/ reprezentantului legal /împuternicitului; copie/copii autorizaţie/ii sanitar-veterinară/e pentru fiecare exploataţie deţinută înscrisă în cererea de plată; Copia/copiile autorizaţiei/iilor sanitar-veterinară/e poate/pot fi depusă/e de către beneficiar o dată cu primul decont/documente justificativ/e pe care îl înregistrează la CJ APIA în anul respectiv de angajament. 

În cazul în care autorizația va fi eliberată după data depunerii cererii, aceasta trebuie să fie în vigoare la data în care au fost plasate documentele.

Alte documente care trebuie depuse pentru a primi bani de la stat

Odată cu documentele precizate, cei care vor să primească bani de la stat trebuie să aibă în vedere următoarele documente: graficul de livrare estimat anual; graficul de populare estimat anual; document coordonate bancare; împuternicire şi copii după actele de identificare ale împuternicitului, dacă este cazul; declaraţii şi angajamente pentru bunăstare şi specifice subpachetelor. 

bani de la stat pentru români
se dau bani de la stat pentru acești români[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Persoana care a depus documentele, trebuie să aibă în vedere faptul că există mai multe pachete în funcție de nevoile fiecăruia.

Astfel există:

pachetul a) porcine se depune copia schiţei grajdului/halei pentru fiecare exploataţie cu cod  ANSVSA  (din care să reiasă adresa, suprafaţa spaţiilor de cazare/spaţiul maxim de cazare pe compartiment/boxă).

pachetul b) păsări este nevoie de copia notificării către DSVSA referitoare la densitatea practicată; copia schiţei halelor pentru fiecare explotaţie cu autorizaţie sanitar-veterinară din care să reiasă adresa, suprafaţa spaţiilor de creştere utilă.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

SMS-uri de Ziua Îndrăgostiților 2021 ↔ Urări și felicitări de dragoste pentru iubit sau soț de Valentine's Day!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies