Aceștia sunt cei mai buni prieteni din zodiac

Aceștia sunt cei mai buni prieteni din zodiac
Aceștia sunt cei mai buni prieteni din zodiac

De regulă, calitățile care ar trebui să descrie cel mai bine relațiile de prietenie sunt: onestitatea, sinceritatea, calitatea de a fi un bun ascultător, disponibilitatea de a ajuta, înțelepciunea și multe altele. Iată care sunt cele mai prietenoase 6 zodii și pe care poți conta!

Vărsătorul

Dintre toți membrii zodiacului, Vărsătorul se remarcă prin ambivalența sa dată pe e o parte de spontaneitate și pe de altă parte de înțelepciune. Cu alte cuvinte, nativul Vărăstor îți va susține orice plan nebunesc, ba chiar aveți șanse să luați parte împreună la el, dar va fi totodată și persoana care te va aduce cu picioarele pe pământ în momentele în care simte că te depărtezi într-un mod negativ.

Citeste si: Și-a oficializat noua relație, iar acum a explodat bomba: “Este primul meu copil“! Carmen de la Sălciua a făcut anunțul mult așteptat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro


Gemenii

Gemenii sunt unii dintre cei mai buni sfătuitori, chiar dacă pare greu de crezut.

De cele mai multe ori, sunt persoanele potrivite aflate la locul potrivit din acest punct de vedere. Te vor asculta și îți vor oferi întotdeauna sfaturi și învățături sincere, uneori luate chiar de pe parcursul experienței lor. Sacrificiul, răbdarea și înțelepciunea sunt calități care fac din aceștia prieteni buni.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

5 greşeli care îți pun în pericol sănătatea intimă. Nu le mai face începând de azi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies