Acestia sunt cei mai inalti pantofi cu tocuri! Pe lista se afla si o pereche creata de un designer roman

Acestia sunt cei mai inalti pantofi cu tocuri! Pe lista se afla si o pereche creata de un designer roman
Acestia sunt cei mai inalti pantofi cu tocuri! Pe lista se afla si o pereche creata de un designer roman

Tocurile inalte fac piciorul mult mai frumos si ofera tinutei eleganta. Unele perechi de pantofi sunt insa exagerate, cand vine vorba de inaltimea tocului, altele sunt adevarate opera de arta. Iata despre ce este vorba.

Cizmele cu platforma Alexander MCQueen –  cunoscut pentru piesele sale inovative, designerul a creat aceste cizme cu toc de 30 cm. Dat fiind faptul ca sunt atat de inalte, acestea nu au fost produse in serie si doar cateva persoane detin acest model.

Pantofii de balet, Christian Louboutin- nu toti pantofii sunt facuti pentru confort, drept dovada, aceasta pereche de balerini a fost facuta nu pentru functionalitate ci pentru design.

Balerinii sunt incrustati in cristale Swarovski si au fost admirati de toata lumea in cadrul expozitiei “Shoes for Show”.

Cizmele United Nude- acest model are o inaltime a tocului de aproximativ 17 cm si un design futurist.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sandalele Moonwalk, Jeffrey Campbell- designerul este renumit pentru platformele pe care le creaza, acesta pereche fiind inspirate de astronauti.

Designul este futuristic iar inaltimea acestora este de aproximativ 15 cm. Platformele sunt facute din lemn si material in nuante metalizate.

Sandalele Giuseppe Zanotti- sunt facute din piele intoarsa, sunt o piesa eclectica insa chiar pot fi purtate. Nu garantam pentru confort!

Sandalele cu platforma Mihai Albu- un item avantgardist compus din 3 sandale suprapuse, aceste sandale masoara 30, 98 cm.

Acestea au un design unic in lume!

Modelul Armadillo, Alexander McQueen- aceasta pereche de pantofi a devenit faimoasa din doua motive. Unul, fiindca au fost create de celebrul designer iar al doilea, pentru ca i-a purtat Lady Gaga.

Sursa www.therichest.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies