Acneea iti da batai de cap? Iata cum poti combate aceasta problema!

Acneea iti da batai de cap? Iata cum poti combate aceasta problema!
Acneea iti da batai de cap? Iata cum poti combate aceasta problema!

Daca pana acum ai incercat tot felul de produse cosmetice pentru a scapa de cosurile inestetice de pe fata, insa rezultatele nu au fost cele asteptate, iti recomandam sa incerci un tratament cu oxigen hiperbaric.

Acneea apare de cele mai multe ori din cauza excesului de sebum si a celulelor moarte de la suprafata pielii care astupa porii si nu lasa pielea sa respire. Dupa un singur tratament Intraceuticals Clarity, tenul va fi si se va simti limpezit si calm.  Acneea este diminuata, iar bacteriile ce agraveaza porii sunt minimizate, in timp ce ingredientele active asigura echilibrul optim pentru a preveni viitoare eruperi.

Oxigenul hiperbaric ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, calmand si racorind tenul.



In plus, serul unic Intraceuticals Clarity contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului, reda fermitate pielii, estompeaza ridurile si linii fine si redefineste conturul facial.

Sursa: healthandcare.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies