Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul "Dragoste infinita"

Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul
Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul "Dragoste infinita"

Ca orice actor, si indragitul Burak Ozcivit a facut sacrificii mari in numele meseriei, care i-au pus in pericol sanatatea.

In timpul filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita" starul si-a impus un program foarte strict, filmand de multe ori de dimineata pana seara. Statul in picioare pe perioade atat de indelungate, dar si lipsa pauzelor de odihna si-au pus amprenta asupra actorului.

 

El a dezvoltat o durere puternica de spate pe care, initial, a ignorat-o. Chinurile au ajuns insa sa fie atat de mari incat, in cele din urma, Burak Ozcivit a fost dus la spital cu forta de colegii lui.

 

Vedeta a ramas internata 4 zile, iar dupa externare a fost obligat de catre producatorii serialului sa isi ia o pauza suplimentara de 10 zile, pentru a se reface complet.

 

Nu este prima oara cand Burak Ozcivit pune cariera mai presus de propria sanatate. La filmarile pentru "Ask Sana Benzer" actorul a purtat timp de mai multe ore un tricou ud in aer liber.

 

Burak s-a ales cu o pneumonie severa si a fost internat pentru o saptamana la un spital din Istanbul, conform kanald.ro.

 

Vezi in video de mai jos cat de sexy este cand danseaza! 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Burak Ozcivit, Kemal din serialul "Dragoste infinita", in spatele camerelor! Actorul s-a lasat filmat in timp ce se imbraca si isi aranja parul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies