Decizia șocantă a autorităților: actorul Danny Masterson a fost arestat pentru viol!

actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol
actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol

Actorul Danny Masterson a fost arestat pentru viol. Totul s-a petrecut acum douăzeci de ani și a fost acuzat de trei femei!

Actorul Danny Masterson a fost arestat pentru viol! Cunoscut pentru „The Ranch” și „That '70s Show”, Danny Masterson a violat trei femei acum aproape douăzeci de ani și Procuratura din Los Angeles a decis punerea sub acuzare și arestarea sa.

Citeste si: Augustin Viziru de la Survivor România a devenit tată. Primele imagini cu Maria, fetița actorului

actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol
actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol

Masterson a fost arestat Miercuri, 17 iunie 2020, în jurul orei 11:30 AM și a fost eliberat după ora 15:00, pentru că a plătit o cauțiune ce însuma mai bine de 3.3 milioane de Dolari. De altfel, Danny Masterson, în vârstă de 44 de ani, este acuzat că ar fi violat trei femei de aproximativ 20 de ani, între anii 2001-2003, când și el avea cam aceeași vârstă.

Danny Masterson a fost arestat pentru viol! A ieșit din închisoare plătind o cauțiune exorbitantă

Deși a negat în trecut acuzațiile de agresiune sexuală, celebrul actor riscă să fie condamnat la peste 45 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Procuratura din Los Angeles a dezvăluit că s-a renunțat la două alte acuzații de agresiune sexuală, din cauza lipsei probei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din cauza acestor acuzații, Danny Masterson a fost concediat din serialul „The Ranch”, unde îl avea coleg pe faimosul Ashton Kutcher. Actorul a mărturisit că acuzațiile sunt false, planul fiind unul pus la cale de un producător care se opune Bisericii din care el face parte.

Citeste si: Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! Bulldogul lui Alexandru Bălan, urmărit de mai mulți oameni decât o campioană olimpică

actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol
actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol

"Domnul Masterson şi soţia lui se află, evident, într-o stare de şoc total," a declarat avocatul actorului, după ce a aflat că miercuri Danny Masterson a fost acuzat că a violat trei femei. Victimele au denunțat și Biserica Scientologică, explicând că au fost hărțuite și intimidate, în urma declarațiilor oferite la Sediul Poliției din Los Angeles.

actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol
actorul-danny-masterson-arestat-pentru-viol

"Dar, suntem încrezători că adevărul va ieşi la iveală.

Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul şi ştiu că aceste acuzaţii sunt false,” a conchis avocatul lui Danny Masterson.

Citeste si: Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 77 de ani! Anna Szeles și-a revăzut fiul după trei luni de carantină! FOTO



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De ce s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Daria Radionova aruncă bomba: „Împăcarea lui cu Bianca era necesară...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club! Artistul a fost vrăjit de ea

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies