Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți

Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți
Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți

Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Tânărul care a jucat în seria Harry Potter a dat vestea cea mare.

Bucurie de nedescris pentru fanii seriei Harry Potter. Actorul Devon Murray a anunțat că el și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată.

Tânărul l-a interpretat pe Seamus Finnigan în franciza Harry Potter nu își mai încape în piele de bucurie de când a aflat că iubita sa este însărcinată. Shannon McCaffrey Quinn urmează să devină mamă pe data de 14 ianuarie 2021, iar actorul a postat și primele imagini cu bebelușul lor, de la ecografie.

Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți
Actorul Devon Murray și iubita sa vor deveni părinți

Aparițiile pe Instagram ale lui Devon Murray au fost rare în ultima vreme, dar atunci când a început să se întâlnească cu Shannon în luna noiembrie 2018, actorul a avut grijă să posteze toate momentele speciale alături de ea, iar fanii s-au bucurat pentru că l-au văzut cât de fericit este.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: David Henrie va deveni tătic! După ce a pierdut o sarcină, soția sa va naște un băiețel

Anul trecut, de ziua ei de naștere, Devon i-a făcut cea mai frumoasă dedicație: „La mulți ani celei mai bune iubite. Abia aștept să merg alături de tine în cele mai mari aventuri. Te iubesc”, i-a transmis tânărul.

Citeste si: Emma Roberts este însărcinată! Ea și iubitul său, Garrett Hedlund, vor deveni părinți pentru prima dată

Devon și Shannon au petrecut vacanțe de vis în ultimele luni

De altfel, de Sfântul Valentin a dus-o la Paris, unde i-a dezvăluit că nu își imaginează viața fără ea, așa că vestea că vor deveni părinți și vor forma o familie nu a mai luat pe nimeni prin surprindere.

Devon Murray este un actor irlandez, cel mai cunoscut pentru interpretarea lui Seamus Finnigan din serialul de film Harry Potter.

Tânărul are 31 de ani și are o carieră impresionantă. În afară de seria „Harry Potter”; Devon a mai fucat în „This is my father”, „Yesterday's Children” ori Gone Fishing.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Diana Senteș, cele mai noi imagini cu burtica de gravidă! Tânăra este în luna a şaptea de sarcină!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies