Actorul Taner Ölmez din „Doctorul Minune” a devenit tată pentru prima dată

Taner Ölmez
Taner Ölmez a devenit tata

Îndrăgitul actor și soția sa au strâns-o în brațe pe micuța Zeynep pe care au așteptat-o cu mare nerăbdare.

Bucurie nespusă pentru fanii serialului „Doctorul minune”. Actorul Taner Ölmez, protagonistul serialului de mare succes de la Kanal D, a devenit tată pentru prima dată.

În vârstă de 35 de ani, cel care i-a dat viață lui Ali Vefa a devenit tată pentru prima dată și este mai fericit ca niciodată, anunță presa din Turcia.

Soția sa, actrița Ece Çeşmioğlu, a adus pe lume o fetiță într-o clinică privată din Istanbul.

Atât mama, cât și bebelusul, se simt foarte. Micuța, care a primit numele Zeynep, este un copil așteptat cu multă emoție de Ece și Taner.

Citeste si: Viata ca un film. Pe langa actorie, Zerrin Tekindor, actrita din serialul „Doctorul minune” de la Kanal D, este pasionata de pictura


Actorul a povestit ziariștilor turci și de ce a ales să o numească pe fetiță Zeynep: „Toate persoanele cu numele Zeynep care au fost în viața mea au fost persoane foarte bune, inteligente.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Taner Ölmez s-a căsătorit în 2021 cu Ece Çeşmioğlu  

Taner Ölmez, care a dat viață personajului „Ali Vefa” din seria „Doctorul Minune”, s-a căsătorit cu partenera sa Ece Çeşmioğlu pe 28 iunie 2021.

Taner Ölmez
Taner Ölmez si sotia[Sursa foto: Instagram]

Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au avut parte de o nuntă restrânsă și nu au putut invita prea multe persoane, așa cum și-ar fi dorit.

Cu toate acestea, la nunta lor au participat, și câțiva actori turci cunoscuți, buni prieteni de-ai lui Taner, Çağatay Ulusoy și Onur Tuna.

Începând cu 7 aprilie, Taner Ölmez revine pe micile ecrane într-un nou proiect, alături de Aybüke Pusat. Cei doi vor juca împreună în serialul „Alef”.

 

Taner Ölmez, "Doctorul Minune" din serialul omonim, mărturisire uluitoare

Deși în serialul „Doctorul Minune” avea parte de cele mai dificile cazuri, în viața reală, actorul nu suportă să vadă sânge.

“Da, nu suport să văd sânge. Spre exemplu, am cumpărat un cuțit nou, și m-am tăiat la deget, din greșeală, cu el. În acel moment, m-am aruncat la pământ, știind că voi leșina la vederea sângelui. I-am spus prietenei mele: <Adu orice dulce!>. Nu am putut interveni asupra <rănii> decât după ce am mâncat ceva cu mult zahar”, a mărturisit Taner pentru publicația www.hurriyet.com.tr.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies