Actorul Vladimir Găitan: „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”

Actorul Vladimir Găitan: „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”
Actorul Vladimir Găitan: „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”

Vladimir Găitan are 72 de ani. Îndrăgitul actor, care de 30 de ani reușește să păcălească o boală grea, a mărturisit că simte vârsta apăsându-l și că e recunoscător pentru fiecare an de viață în plus.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Vladimir Găitan primea cea mai cruntă veste: medicii i-au spus că suferă de o boală gravă a sângelui și îi mai dădeau cel mult zece ani de viață. Actorul nu s-a dat însă bătut, a păcălit și cancerul, și timpul, iar astăzi are 72 de ani.

„Am 72 de ani. Nu sunt femeie, să-mi ascund vârsta.

Nu am nici o cochetărie. Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi.
La 72 de ani, pot spune că sunt fericit”
, a declarat Vladimir Găitan pentru Libertatea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Cum i-a răspuns designerul

Citeste si: S-a trezit în toiul nopții și și-a dat seama că prietenul său nu e în pat. De jos se auzeau gemete ușoare. ”Ce mă fac acum? Cum aș putea să scap?”

Îndrăgitul actor a mărturisit că toată viața, de la aflarea cumplitului diagnostic, a fost dependent de pastile: „Trebuie să iau mereu. Am toate culorile – roz, verzi, albe.

Doar din alea albastre nu iau”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

HOROSCOP RUNE pentru MAI 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii au o lună de protecție totală, Fecioarele se ceartă cu toată lumea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies