Actrita Carmen Tanase a slabit cu dieta scandinava!

Actrita Carmen Tanase a slabit cu dieta scandinava!
Actrita Carmen Tanase a slabit cu dieta scandinava!

Carmen Tanase este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. Aflata permanent in lumina reflectoarelor sau pe micile ecrane, actrita se pregateste in cateva zile de o noua premiera. Si pentru ca de fiecare data intruchipeaza alt personaj, de aceasta data, actrita avea nevoie pentru noul rol sa scape de kilogramele în plus.

Serioasa si foarte perseverenta din fire, Carmen Tanase a apelat la una dintre cele mai in voga diete din Romania, NUPO. Este dieta care, de peste un an, face furori printre vedetele din Romania si nu numai. Dieta NUPO este o dieta scandinava, provine din Danemarca și este una dintre cele mai sigure si sanatoase diete VLCD ( very low calorie diet). Aceasta dieta garanteaza nu doar pierderea kilogramelor in plus intr-un mod cat se poate de sanatos, ci și asigurarea altor beneficii la nivel emotional si psihologic. Produsele din dieta NUPO contin toate vitaminele, mineralele, proteinele si fibrele esentiale - o compozitie completa care elimina kilogramele in plus, oferind in acelasi timp toata nutritia de care are nevoie organismul. In plus dieta NUPO este sustinuta de peste 35 de studii stiintifice (cele mai multe din lume) și are peste 40 de ani de experienta.

Intrebata de colegii de breasla si urmaritorii de pe conturile de socializare, cum a reusit sa slabesca, actrita a facut si postat un video in care explica pas cu pas beneficiile dietei NUPO. “Am facut acest filmulet din dorinta de a va face cunoscut acest fabulos produs si beneficiile sale pe toateplanurile. Eu, de trei saptamani, doar asta consum. Si totul s-a schimbat in bine. Am slabit, am castigat timp pretios, ma simt bine si in siguranta. Cred ca cine ma cunoaste stie ca nu recomand decat ceea ce probez si ma convinge. Va sfatuiesc sa ascultati cu atentie textul din filmulet si, de ce nu, sa verificati si singuri. Si sa incercati. Deja am prieteni care au comandat produsul si sunt realmente incantati. Nici nu va inchipuiti ce simplu devine totul!.”, a declarat actriva intr-o postare pe social media.

NUPO este ambalat in portii individuale, astfel incat se poate lua cu usurinta oriunde, iar datoritavarietatii de arome, nici papilele gustative nu vor avea de suferit. Prin respectarea corecta a celor 6 mese ( care vor genera aproximativ 800 kcal pe zi) cu supe, shake-uri si/sau oatmeal – fulgi de ovaz, se asigura satietatea si nutrientii necesari functionarii optime a organismului. Dieta Nupo are o mare varietate de produse, cu arome diferite si gusturi absolut delicioase, care se pot combina in timpul dietei zilnice in functie de preferinte.

Mirela Vaida, Cristina Cioran, Gabriela Cristea, Ozana Barabancea, Dana Savuica, Julia Chelaru, Celia, Ela Craciun, Ana Maria Pirvulescu si Daniel Buzdugan sunt doar cateva dintre vedetele care se mandresc acum cu kilograme mai putine, datorita dietei NUPO.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies