Actrița Claire Holt din „Jurnalalele Vampirilor” a născut o fetiță

Claire Holt a născut
Claire Holt a născut o fetiță

Frumoasa actriță a devenit mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu doi ani a trecut prin clipe cumplite, atunci când a pierdut o sarcină.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai frumoase femei din lume! Actrița Claire Holt, care a devenit cunoscută în România datorită serialului „Jurnalele vampirilor” și „The Originals”, a devenit mamă pentru a doua oară.

Frumoasa vedetă a avut parte de un travaliu de-a dreptul chinuitor, de 27 de ore, însă, a avut parte de cele mai frumoase momente din viața sa, atunci când și-a strâns în brațe fetița.

Tânăra în vârstă de 32 de ani și soțul său, Andrew Joblon, mai au o un băiețel.

Citeste si: O celebră actriță este însărcinată! Și-a ascuns burtica multe luni. Sigur ai văzut filmele și serialele în care a jucat!

Actrița a împărtășit vestea cu fanii de pe Instagram, unde a și postat prima fotografie cu fetița ei care a venit pe lume pe 12 septembrie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Claire Holt a născut
Claire Holt a născut[Sursa foto: Instagram]

„Este aici. Fata noastră dulce, Elle. După 27,5 ore de travaliu, ea a zburat în lume și ne-a extins inimile. Suntem atât de recunoscători pentru copilul nostru sănătos și abia așteptăm ca ea să-și cunoască fratele mai mare', a scris Claire Holt în dreptul forografiei în care își ține fetița în brațe.

Citeste si: Hilaria Baldwin a devenit mamă pentru a cinea oară: „Gardian bogat”

Claire Holt a pierdut un copil în 2018

Claire Holt a fost căsătorită în trecut cu Matthew Kaplan, iar în 2017 au divorțat. Pe 3 decembrie 2017, Claire a anunțat că s-a logodit cu Andrew Joblon, iar în 2018 fanii au aflat că a pierdut o sarcină.

La finalul lunii octombrie, Holt a rămas din nou însărcinată, iar pe 28 martie 2019 a venit pe lume James.

Citeste si: Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată! Primele imagini cu bebelușul

Citeste si: Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată! Primele imagini cu bebelușul

Pe 3 aprilie 2020, Claire Holt le-a mai făcut o surpriză fanilor săi, atunci când a dezvăluit că va deveni mămică pentru a doua oară.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi mai doresc un copil! Uite cum il va chema, daca va fi baiat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies