Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!
Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

Renumita actriță Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde fusese internată de urgență în urmă cu 5 zile, din cauza unei hemoragii digestive.

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii! Renumita actriță Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde fusese internată de urgență în urmă cu 5 zile, din cauza unei hemoragii digestive.

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!
Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

"Pacienta a fost adusă în urgenţă la Spitalul Sf Spiridon de la Spitalul Piatra Neamţ în UPU. A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl ia de mai multă vreme pentru o afecţiune cardiovasculară.

Este vorba de o pacientă cu afecţiuni cronice cardiovasculare şi endocrine, o pacientă care a fost preluată în urgenţă, unde s-a început terapia", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Diana Cimpoeşu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Vasile Gherasim, fost primar în Capitală, a murit!

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele medicale 

Aceasta a revenit luni cu o declarație publică conform căreia menționa că starea de sănătate a actriței este extrem de fragilă și schimbătoare de la oră la oră. Declarațiile acesteia sunt următoarele:

"Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale.

Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut".

Noaptea trecută însă, din păcate, a fost anunțat decesul actriței Draga Olteanu Matei, cu aproximație în jurul orei 2:00, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele medicale.

Draga Olteanu Matei a fost o actriță de comedie foarte apreciată de publicul roman, care a jucat pe scena Teatrului Național din București, a jucat în numeroase filme și a apărut de multe ori în televiziune. Face parte din generația de aur a teatrului romanesc și munca ei va dăinui.   



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Arsenium a făcut cunoștință cu Dan Bălan, pe vremea când luau amândoi lecții de canto! "Mă privea de sus, da, nu întotdeauna, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies