Actrița Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul

Actrița Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul
Actrița Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul

Este doliu în lumea cinematografiei. Actrița Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

A murit Edith Gonzalez. Zi cumplită pentru fanii telenovelelor din întreaga lume. A murit actrița Edith Gonzalez, la vârsta de 54 de ani. Vedeta s-a luptat ani la rînd cu un cancer nemilor de col, pe care, părea, la un moment dat că reușise să îl învingă. Iată că până la urmă Edith a pierdut războiul.

Anunțul trist a fost făcut de jurnalistul Joaquin Lopez Doriga: ”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață.

Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A murit Edith Gonzalez. Familia a decis să o deconecteze de la aparate

Conform presei internaționale, actrița Edith Gonzalez se afla în spital. Familia a decis astăzi să o deconecteze de la aparate.

În august 2016, ea a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Mexicanca vizitase România în urmă cu 12 ani, ea bucurându-se de un succes incredibil în țara noastră. Mai mult decât atât, la vremea respectivă, ea a fost oaspetele familiei Columbeanu, Irinel fiind atunci căsătorit cu Monica.

Socant a fost momentul intalnirii dintre Gonzalez si Monica, redat intr-un reportaj TV. Atunci cand Monica isi aduce fata, ce avea doar cateva luni, sa o vada pe actrita, Gonzalez ii spune in engleza ca si ea are un “copilas de doi ani si jumatate”.

Numai ca se pare ca in acea perioada, Monica nu stapanea prea bine engleza, asa ca in loc sa-i raspunda vedetei mexicane se intoarce catre translatoare si o intreaba in romaneste daca bebelusul este cu ei. Aceasta se vede nevoita sa-i explice actritei, in spaniola, ce o intrebase nevasta lui Columbeanu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies