Actrița Julie Adams a murit la 92 de ani

Actrița Julie Adams a murit la 92 de ani
Actrița Julie Adams a murit la 92 de ani

Lumea filmului de peste hotare este în doliu. Actrița Julie Adams a murit la 92 de ani, iar fiul ei a confirmat vestea tristă.

Regretata artistă a devenit celebră după ce a apărut în filmul de groază “Creatura din Laguna Albastră”, lansat în 1954. În plus, Julie Adams a fost partenera lui Elvis Presley din comedia “Tickle me”.

Citeste si: Zina Dumitrescu, prima apariţie TV după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit! E transfigurată, după ce a slăbit 10 kilograme

Citeste si: Un pensionar din Timișoara, dornic de senzații tari, s-a lăsat pe mâna a două femei, care i-au promis o partidă de amor de vis. Totul s-a terminat neașteptat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Prima carte pornografică din Marea Britanie a fost descoperită. Experiențe sexuale șocante

Citeste si: Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistreţului de Pământ, in functie de zodie

Actrița Julie Adams a murit la vârsta de 92 de ani

Actrița americană Julie Adams s-a stins din viață în dimineața zilei de ieri, pe când se afla în Los Angeles, a mărturisit în cadrul unui interviu fiul ei, Mitchell Danton, care este editor TV, potrivit jurnaliștilor de la The Hollywood Reporter.

Pelicula “Creatura din Laguna Albastră” din 1954 l-a inspirat pe cineastul Guillermo del Toro pentru realizarea “The Shape of Water”, iar la scurt timp după ce a aflat de moartea îndrăgitei vedete, el a scris un mesaj emoționant pe pagina lui de Twitter: “Plâng plecarea lui Julie Adams de pe această lume. Mă doare într-un loc adânc din interiorul meu, unde monștii înoată”.

Citeste si: Anul Porcului de Pământ, 2019. Cine va avea mulţi bani, conform Zodiacului Chinezesc

De-a lungul carierei, Julie Adams a jucat în 50 de filme și chiar chiar mai multe episoade din seriale. În afară de apariția ei în “Creatura din Laguna Albastră” din 1954 și de “Tickle me”, lansat în 1965, unde joacă alături de Elvis Presley, regretata actriță a lucrat cu Dennis Hopper în 1971 pentru “The Last Movie” și a apărut alături de Jimmy Stewart în “Bend in the River”; “McQ” (1974) cu John Wayne.

Ea a interpretat rolul agentului imobiliar Eve Simpson în “Verdict: Crimă”, alături de Angela Lansbury, între 1987 şi 1993. De asemenea, Julie Adams a jucat în serialul “Perry Mason” din anii 1960 şi rolul soţiei în “The Jimmy Stewart Show” din anii 1970, dar și în următoarele pelicule: “Francis Joins the WACS”, “The Private War of Major Benson”,“Mississippi Gambler”, “Bright Victory” și “Slaughter on Tenth Avenue”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Un pensionar din Timișoara, dornic de senzații tari, s-a lăsat pe mâna a două femei, care i-au promis o partidă de amor de vis. Totul s-a terminat neașteptat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies