Actriţa Louisa Moritz a murit la 72 de ani

Actriţa Louisa Moritz a murit la 72 de ani
Actriţa Louisa Moritz a murit la 72 de ani

Actriţa Loui"a Moritz, care a avut un rol în pelicula "Zbor deasupra unui cuib de cuci” (One Flew Over the Cuckoo's Nest).

Actriţa Loui"a Moritz, care a avut un rol în pelicula "Zbor deasupra unui cuib de cuci” (One Flew Over the Cuckoo's Nest), alături de Jack Nickolson, şi care l-a acuzat pe Bill Cosby de agresiune sexuală, a decedat săptămâna trecută în Los Angeles. Actrița avea vârsta de 72 de ani și se pare că a murit din cauze naturale.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2- 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii- previziuni complete pentru Kfetele.ro

"I-a cedat inima. A murit din cauze naturale. Nu s-a simţit bine anul trecut şi avea tulburări de echilibru", a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei, Edward Lozzi, potrivit Variety.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Actrița a făcut dezvăluiri publice referitoare la faptul că Bill Cosby a agresat-o sexual înaintea unei apariții în emisiunea „Tonight Show”.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune despre moartea unei femei celebre din România: "Glasul i-a rostit numele intreg"

''Louisa Moritz a fost o femeie curajoasă, care a înfruntat o figură emblematică a Hollywoodului, Bill Cosby, în efortul de a-şi recăpăta renumele şi reputaţia, după ce acesta a numit-o public mincinoasă când actriţa l-a acuzat public de abuz sexual şi agresiune'',

a spus avocatul femeii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies