Actrița Michaela Prosan din Fructul Oprit este însărcinată pentru prima oară

michaela prosan insarcinata
Michaela Prosan este însărcinată pentru prima oară

Michaela Prosan și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară și a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

Michaela Prosan din Fructul Oprit și Sacrificiul, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru prima oară. Tânăra nu s-a grăbit să răspândească vestea, căci mai are foarte puțin până își va întâlni copilașul.

Actrița Michaela Prosan din Fructul Oprit este însărcinată pentru prima oară

Actrița Michaela Prosan din Fructul Oprit a postat câteva poze cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii vedetei.

Se pare că tânăra nu a dezvăluit sexul copilului, însă este nerăbdătoare să-și întâlnească bebelușul pe care îl aștepta de ceva timp, având în vedere că are 29 de ani.

Citeste si: Soția lui Denis Ștefan a anunțat sexul bebelușului! Cum se simte Cristina?

actrita michaela prosan
Actrița Michaela Prosan din Fructul Oprit este însărcinată pentru prima oară[Sursa foto: fanatik.ro]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Actrița și-a făcut câteva fotografii profesionale pentru a-și aminti de momentele în care era gravidă pentru prima oară, dat fiind faptul că astfel de clipe sunt unice în viață.

Chiar dacă a postat fotografii cu burtica de gravidă pe contul personal de Instagram, Michaela Prosan nu a dat prea multe detalii legate de sarcină, ci doar a descris pozele cu o simplă inimă.

Citeste si: Naomi Campbell a devenit mămică la 50 de ani!

Actrița Michaela Prosan arată în continuare superb, chiar dacă mai are puțin și naște, ceea ce înseamnă că se menține în continuare în formă, fel ce a consacrat-o de-a lungul timpului.

michaela prosan gravida prima oara
Michaela Prosan și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Michaela Prosan]

Michaela Prosan nu a luat prea multe kilograme în sarcină, semn că are un stil de viață sănătos pe care îl urmează cu strictețe dinainte de a fi gravidă.

„Fac sport și încerc să mănânc sănătos cât se poate. Programul e ușor dificil și diferit față de cel al oamenilor care muncesc de la 7.00 la 18.00 sau 17.00 și trebuie să am grijă cu alimentația. Nu mănânc carne, dar mănânc pește. 

Cred că se fac 11 ani. A fost o opțiune, cred că fiecare consumă ce vrea și ce îi place, am descoperit acum aproape 11 ani că nu îmi place să mănânc carne”, a mărturisit Michaela Prosan.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Cum s-a afișat fosta concurentă

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cristina Herea va deveni mămică pentru prima dată! Cum se simte jurnalista? „Am avut trei luni cu probleme”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies