Actrita sexy in tinerete, acum calugarita la Ierusalim. Afla povestea Maicii Ecaterina: "Primii mei pasi in viata au fost in monstruozitatea patimilor... sarutari, desfranari, avorturi, fumat, betii, petreceri!"

novalue
Actrita sexy in tinerete, acum calugarita la Ierusalim. Afla povestea Maicii Ecaterina: "Primii mei pasi in viata au fost in monstruozitatea patimilor... sarutari, desfranari, avorturi, fumat, betii, petreceri!"

Fosta actrita Monica Fermo a renuntat la o viata plina de vicii si a devenit Maica Ecaterina.

 

Monica Fermo a fost una dintre cele mai frumoase actrite ale Teatrului National, in anii '70. Viata tumultoasa de artist, presarata cu vicii, a facut-o sa se dedice credintei, in 1986. Dupa 4 ani, fosta actrita a plecat in Israel si a devenit Maica Ecaterina, slujind la o biserica de langa Ierusalim.

novalue

"Primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor.

La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea. Ascultam muzică rock, iar pentru o tânără de 17-20 de ani, cum eram atunci, care mergea în discoteci şi se dezlănţuia în muzică, primea în mod subconştient toată informaţia satanică a acelei muzici. Şi urmau celelalte: sărutări, desfrânări, avorturi, fumat, beţii, petreceri...
”, a dezvaluit Maica Ecaterina in ziarul Lumina.

„Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire... Însă asta se termină! Totul se termină! Şi cu cât se termină mai repede, cu atât mai repede ajungi la o culme în care vezi că, de fapt, urmează o prăpastie! Că însăşi culmea e o prăpastie! Şi nu ştii unde să te mai duci şi ce să mai faci“

, a mai spus fosta actrita. Ea a fost botezata in 1986 de parintele Argatu, pentru ca parintii sai, de origine evreiasca, nu o crestinasera.

Citeste continuarea pe StirileKanald.ro.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

O poveste impresionanta a unui motan chinuit! A fost programat pentru eutanasiere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies