Actrița Julia Stiles este însărcinată! Vedeta din celebrul film „Joker” va aduce pe lume al doilea copil

Julia Stiles și Preston J. Cook
Julia Stiles și Preston J. Cook

Julia Stiles a confirmat că va deveni mămică pentru a doua oară! Vedeta s-a afișat cu burtica la vedere!

Julia Stiles, cunoscută pentru rolurile din serialul „Dexter” și celebrul film „Joker”, va deveni mămică pentru a doua oară! Actrița și partenerul ei de viață, Preston J. Cook, mai au un băiețel pe care l-au numit Strummer Newcomb Cook, care are acum frumoasa vârstă de patru ani. Familia lor se va mări curând, iar vestea a fost o mare surpriză pentru fanii celor doi, mai ales că a fost oferită într-un mod inedit.

Citeste si: Actrița Freida Pinto și soțul ei, Cody Tran, au devenit părinți pentru prima dată! Cei doi au dezvăluit numele bebelușului

Julia Stiles este însărcinată pentru a doua oară!
Julia Stiles este însărcinată pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Actrița Julia Stiles este însărcinată pentru a doua oară!

Julia Stiles are 40 de ani și arată impecabil! Aspectul fizic de invidiat și chipul angelic o ajută pe actriță să strălucească în adevăratul sens al cuvântului pe covorul roșu, la fel cum s-a întâmplat și de această dată.

Julia Stiles a fost prezentă la lansarea filmului „The Humans”, acolo unde a purtat o rochie neagră pe gât, foarte elegantă. Vedeta a fost surprinsă în timp ce își mângâia burtica de gravidă, iar semnele au fost mai mult decât evidente: blondina se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil! În doar câteva luni, în familia actriței Julia Stiles și a lui Preston Cook își va mai face apariția încă un membru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească după divorțul de Reghecampf: „Pot să aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers”

Julia Stiles va deveni mămică pentru a doua oară
Julia Stiles va deveni mămică pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară pe platourile de filmare al filmului „Blackway”, iar de atunci, din anul 2016, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

În anul respectiv, actrița a oficializat relația publicând o imagine pe contul său de socializare în care își arăta inelul de logodnă.

La diferență de un an, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Julia Stiles a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-a numit Strummer Newcomb Cook. La acea vreme, Julia Stiles avea să publice un mesaj emoționant prin care i-a urat bun venit noului membru al familiei:

„Strummer Newcomb Cook, născut la 20 octombrie 2017. Mulțumiri și mulțumiri veșnice Doctorilor, asistentelor și personalului de la Mount Sinai pentru că ne-au ajutat să aducem această bucurie totală în viața noastră. Bună ziua, lume!”, scria Julia Stiles pe contul său oficial de Instagram.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret luna aceasta! Primele declarații oferite de artistă: „Este acea iubire specială și eternă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies