Ada Condeescu va fi pe scena Galei Premiilor Academiei Europene de Film!

Ada Condeescu va fi pe scena Galei Premiilor Academiei Europene de Film!
Ada Condeescu va fi pe scena Galei Premiilor Academiei Europene de Film!

Actrita va fi prezenta la evenimentul din 13 decembrie care aduna personalitati cinematografice precum Lars Von Trier, Charlotte Gainsbourg sau Tom Hardy.

 

Actrita Ada Condeescu a fost invitata de Academia Europeana de Film sa inmaneze un premiu la a 27-a editie a Galei Premiilor Europene de Film care va avea loc in Letonia, la Riga, in data de 13 decembrie. Romanca de 26 de ani care a jucat pana acum roluri principale in 6 filme romanesti si internationale de lungmetraj va sta la gala printre personalitati grandioase ale lumii cinematografiei mondiale precum Charlotte Gainsbourg, Lars Von Trier, Tom Hardy, Marion Cotillar sau Steve McQueen, regizorul care a luat Oscar pentru filmul “12 ani de sclavie” si care anul acesta va
fi acum recompensat de catre Academia Europeana de Film cu Premiul “European Achievement in World Cinema”.
Ada Condeescu va inmana premiul pentru cea mai buna imagine si cel mai bun sunet si il va avea alaturi de ea pe scena in acest demers pe actorul austriac Tobias Moretti, cel care a jucat rolul principal in The Dark Valley. “Am fost foarte onorata de aceasta invitatie.
Sunt emotionata ca voi fi impreuna cu cei mai importanti regizori ai momentului si cu actori minunati. Va fi o adevarata bucurie sa fiu pe aceeasi scena cu varfurile cinematografiei europene si sa fiu in preajma oamenilor pe care ii ador si care m-au inspirat ani la rand prin filmele lor”, a declarat cu entuziasm tanara actrita romanca.
Romania a fost in lumina reflectoarelor la Gala Filmului European in 2010 cand filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” a fost nominalizat la categoria “Cel mai bun film de debut”.
Academia Europeana de Film organizeaza Gala Filmului European din 1988 si premiaza excelenta in cinematografia europeana prin 10 categorii dintre care cea mai importanta este “Filmul Anului”.

Actrita Ada Condeescu a fost invitata de Academia Europeana de Film sa inmaneze un premiu la a 27-a editie a Galei Premiilor Europene de Film care va avea loc in Letonia, la Riga, in data de 13 decembrie. Romanca de 26 de ani care a jucat pana acum roluri principale in 6 filme romanesti si internationale de lungmetraj va sta la gala printre personalitati grandioase ale lumii cinematografiei mondiale precum

Charlotte Gainsbourg, Lars Von Trier, Tom Hardy, Marion Cotillar sau Steve McQueen, regizorul care a luat Oscar pentru filmul “12 ani de sclavie” si care anul acesta va fi acum recompensat de catre Academia Europeana de Film cu Premiul “European Achievement in World Cinema”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Ada Condeescu va inmana premiul pentru cea mai buna imagine si cel mai bun sunet si il va avea alaturi de ea pe scena in acest demers pe actorul
austriac Tobias Moretti, cel care a jucat rolul principal in The Dark Valley. “Am fost foarte onorata de aceasta invitatie. Sunt emotionata ca voi fi impreuna cu cei mai importanti regizori ai momentului si cu actori minunati. Va fi o adevarata bucurie sa fiu pe aceeasi scena cu varfurile cinematografiei europene si sa fiu in preajma oamenilor pe care ii ador si care m-au inspirat ani la rand prin filmele lor”, a declarat cu entuziasm tanara actrita romanca.


Romania a fost in lumina reflectoarelor la Gala Filmului European in 2010 cand filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” a fost nominalizat la categoria “Cel mai bun film de debut”. Academia Europeana de Film organizeaza Gala Filmului European din 1988 si premiaza excelenta in cinematografia europeana prin 10 categorii dintre care cea mai importanta este “Filmul Anului”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies