Adda, urecheată de soacră pentru cum îl tratează pe Cătălin? „Nu sunt sclava așteptărilor...”

adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express
adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express

Adda și Cătălin au participat la un reality show în care nu doar că și-au testat aptitudinile fizice, dar au fost nevoiți să își testeze și relația.

Adda și Cătălin au participat la un reality show în care au fost nevoiți să își testeze atât abilitățile fizice, cât și relația. Deși sunt căsătoriți de cinci ani, pe Cătălin l-am cunoscut cu această ocazie, și am aflat că este un bărbat foarte calm și înțelegător, care o iubește foarte mult pe Adda, soția sa.

Citeste si: Adda, dezvăluire neașteptată despre soțul său, Cătălin: „Am stricat totul”

adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express
adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express

Cei doi au ajuns o echipă extrem de controversată, datorită numeroaselor certuri pe care le-au avut în timpul emisiunii, iar atitudinea solistei față de Cătălin, tatăl copilului său, a fost dur criticată. Într-adevăr, în momente atât de stresante, este foarte greu să îți menții cumpătul, însă multe persoane sunt de părere că, uneori, Adda a cam întrecut măsura, iar modul în care l-a tratat pe Cătălin a fost complet nepotrivit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Să fie oare soacra Addei deranjată de modul în care solista l-a tratat pe Cătălin?

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut, Adda și Cătălin au explicat că se iubesc extrem de mult, așa cum este și normal, având în vedere că au împreună un copil și că certurile lor sunt trecătoare.

Mai mult decât atât, solista a mărturisit că ea și Cătălin nu se ceartă mai deloc acasă, și a povestit că divergențele dintre ei au fost cauzate în totalitate de stresul resimțit în competiție.

adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express
adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express

Citeste si: Adda și Cătălin au împlinit cinci ani de la nuntă! Artista a povestit cu amuzament cum a fost cerută: „În timp ce rostea întrebarea aia au trecut două tractoare”

Sătulă peste măsură de întrebări nepotrivite, Adda a decis să clarifice situația. După ce a primit extrem de multe mesaje răutăcioase, fanii au început inclusiv să îi adreseze întrebări despre viața privată, printre care s-a numărat, în repetate rânduri, și o întrebare care a scos-o din minți pe solistă: ce părere are soacra sa, mama lui Cătălin, de felul în care Adda s-a comportat cu fiul acesteia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express
adda, adda și cătălin, solista, reality show, asia express

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce va păsă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecăți și va puneți singuri în icoane -asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE.

Nu sunt o păpușă că să dau bine la Tv. Nu sunt sclavă așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a declarat Adda.

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, cântăreața Adda a ajuns de urgență la spital. Vezi ce a pățit solista



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

În plină pandemie de coronavirus, cântăreața Adda a ajuns de urgență la spital. Vezi ce a pățit solista

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies