Adela Diaconu isi doneaza ziua de nastere copiilor cu autism

Adela Diaconu isi doneaza ziua de nastere copiilor cu autism
Adela Diaconu isi doneaza ziua de nastere copiilor cu autism

Cand dai, la inceput dai din ce ai, de la un moment dat, daruiesti din ce esti! Adela Diaconu,a invatat de la viata ca responsabilitatea si generozitatea sunt garantia surasului.

"Anul acesta, de ziua mea, am ales sa daruiesc bine, zambete si bucuria de a fi impreuna copiilor cu nevoi speciale! Cred cu tarie ca fiecare dintre noi putem schimba in bine lume pe care o cladim! Ca putem fi mai buni, mai toleranti si sa apreciem ceea ce viata ce ofera pas cu pas! Cred in minuni si-n oameni buni, in iubire si speranta de mai bine! La Asociatia Raza de Speranta din Brasov am descoperit o lume speciala, a copiilor si a tinerilor cu autism, a familiilor si terapeutilor lor.

Zi de zi, clipa de clipa ei strabat un drum anevoios catre recuperare, dar ne invata cu sinceritate si iubire ca minunile sunt langa noi! Iubesc oamenii si copiii, iar acum m-am alaturat cu determinare si empatie cauzei Asociatiei Raza de Speranta!

Împreuna am pornit pe drumul de a schimba mentalitati si vieti! Dragii mei prieteni, anul acesta, am ales sa imi donez ziua de nastere copiilor speciali! Astfel, urare, cadou, floare se poate concretiza intr-o donatie pentru cei peste 80 de copii si tineri cu autism care beneficiaza de serviciile organizatiei brasovene.

RO77 RNCB 0053 1303 4416 0001, deschis la BCR Brasov- Asociatia Raza de Speranta.", spune vedeta TV.

Adela Diaconu sustine si de ziua ei de nastere (6 aprilie) cauza copiilor cu autism. Dupa ce a prezentat si sustinut Balul caritabil "Inimi Albastre", alaturi de vedete precum Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Monica Iagar, Ilie Nastase, Mihai Leu, Paula Seling, Monica Rosu, Dana Savuica si Nausica (ce au participat si donat obiecte personale care au fost vandute la licitatia organizata in cadrul balului), Adela a fost si imaginea campaniei ”Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Raza de

Speranta”, iar acum si-a donat ziua de nastere pentru a strange fonduri pentru cei care au nevoie.

Autismul poate sa apara in orice familie, indiferent de mediu, de situatia sociala sau economica, de apartenenta religioasa sau etnica. A devenit maladia cu cea mai mare rata de crestere, mult mai frecventa decat toate formele de cancer sau de SIDA luate la un loc.
 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Daruieste speranta copiilor si tinerilor cu autism!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies