Adela Popescu a slabit in timp record! Cum a reusit sa dea jos diva nu mai putin de 18 kilograme

Adela Popescu a slabit in timp record! Cum a reusit sa dea jos diva nu mai putin de 18 kilograme
Adela Popescu a slabit in timp record! Cum a reusit sa dea jos diva nu mai putin de 18 kilograme

In urma cu un an, Adela Popescu devenea mama unui baietel si era extrem de fericita!

“Sunt un om implinit, am o casnicie minunata alaturi de sotul meu, Radu Valcan, iar copilul a venit in cel mai frumos moment al vietii noastre”, spunea prezentatoarea TV imediat dupa ce a nascut!

In sarcina insa, vedeta s-a ingrasat in jur de 18 kilograme si pentru a reveni pe micul ecran era nevoie de o dieta rapida.

Insa, in primele luni ale copilului, Adela nu a facut nimic in acest sens, mai mult, a tinut cont si de sfatul persoanelor din jur, care i-au zis sa aiba grija la

regimul pe care il va urma, intrucat, ii va afecta lactatia.

“Toti oamenii m-au sfatuit sa nu fac efort prea mare atata timp cat alaptez, pentru ca exista riscul sa pierd lactatia, ceea ce nu imi doresc. Am dat jos, totusi, cateva kilograme, pe baza de oboseala. In doua luni si jumate am slabit 11 kilograme fara sa fac nimic special, nu am tinut nici dieta si nu am facut nici sport”, a dezvaluit Adela.

Totusi, dupa ce a terminat cu perioada de alaptare, vedeta a recurs la un regim bazat pe iaurt si fructe confiate, astfel ca, acum, Adela Popescu a scapat de toate kilogramele in plus si arata exact ca inainte de a fi gravida, poate chiar mai bine!

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Maine seara, de la ora 22:00, marea finala “Bravo, ai stil!” - Andreea, Adela si Marisa dau ultima batalie stilistica in fata juratilor si telespectatorilor.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies