Adela Popescu are coronavirus?! Vedeta a ajuns de urgeță la spital!

adela popescu coronavirus
adela popescu coronavirus

Adela Popescu are coronavirus?! Vedeta a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri exagerate și a fost testată și pentru virusul COVID-19.

Adela Popescu are coronavirus?! Faimoasa prezentatoare TV a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri abdominale exagerate și a fost testată pentru noul coronavirus, mai ales că Adela Popescu și co-prezentatorul matinalului, Cove, erau suspecți de COVID-19, în contextul în care au intrat în contact cu numeroși invitați.

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan se mută în casă nouă! "Mi se pare important să existe o comunitate"

adela popescu coronavirus
adela popescu coronavirus

Adela Popescu este infectată cu noul coronavirus?!

Adela Popescu a realizat primele declarații și le-a comunicat internauților diagnosticul pe care medicii i l-au pus, precum și rezultatul testului pentru coronavirus.

Din fericire pentru faimoasa blondină, testul pentu virusul care a pus pe jar întreaga omenire a ieșit negativ, însă diagnosticul pe care l-a primit, în legătură cu durerile pe care le acuza, este unul destul de grav.

Soția lui Radu Vâlcan suferă de ilenită terminală și trebuie să fie extrem de precaută, pentru că boala se poate agrava, iar Adela Popescu poate ajunge pe masa de operații.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, amănunte picante din dormitor: „Când cei mici merg la somn, noi...”

adela popescu coronavirus
adela popescu coronavirus

„Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Mi se administrează calmante, antibiotic și anti-inflamatoare. O să mi se refacă analizele diseară,” a dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu poate ajunge la bisturiu, din clipă în clipă

Din păcate, Adela Popescu suferă de o boală în care complicațiile pot apărea din moment în moment, și se teme de gândul că ar putea ajunge pe mâna medicilor, la bisturiu.

Frumoasa blondină a declarant că își dorește să fie tratată acasă, în condițiile în care situația rămâne una bună, iar afecțiunea nu se va agrava.

adela popescu coronavirus
adela popescu coronavirus

„Dacă lucrurile merg bine, cel mai probabil o să primesc medicație pentru acasă. Mi s-a făcut un CT și s-a luat decizia să merg doar pe antibiotic momentan și să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală,” a mai spus Adela Popescu.

Citeste si: Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță. Motivul pentru care a luat această decizie



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Dorian Popa și Babs au planuri de căsătorie! Nimeni nu știa prin ce au trecut...

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies