Adela Popescu așteaptă din nou un copil? „Am făcut toate demersurile”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și-a luat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj publicat pe rețelele de socializare! Va deveni mămică pentru a patra oară?

Foarte activă în mediul online, Adela Popescu nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor cum se desfășoară activitățile din viața ei, însă de data aceasta i-a scăpat un detaliu care a surpins pe toată lumea. Este Adela Popescu însărcinată din nou?

Citeste si: Cine este LIVIU VÂRCIU. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu: „Noi trei, găsiți intrusul!”

Frumoasa actriță a distribuit, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Nu poza a fost cea care i-a pus pe gânduri pe fani, ci mesajul controversat: „Noi trei, găsiți intrusul!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul imaginii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp după, internauții au asaltat-o cu tot felul de mesaje în care au întrebat-o dacă este pe cale să devină mamă pentru a patra oară.

Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta  le-a oferit un răspuns categoric: „Mă refeream la acest coș. Nu sunt gravidă!”.

Citeste si: Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți! Cum se descurcă cei doi

Actrița și prezentatorul TV au devenit părinți pentru a treia oară anul acesta și, cu toate că sunt extrem de fericiți, cei doi au recunoscut că nu le este atât de ușor pe cât pare. Acum că familia lor s-a mărit cu încă un membru, Adela Popescu a mărturisit că a fost nevoită să angajeze o bonă pentru a avea mai multă grijă de mezin.

„Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi.

Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu cu ceva timp în urmă.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut în anul 2010, pe platourile de filmare, întrucât amândoi fuseseră distribuiți în roluri principale, în cadrul proiectului „Iubire și Onoare”. După cinci ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

După ce și-au unit destinele, Adela Popescu a devenit, cu acte-n regulă, Adela Elena Vâlcan.

În anul 2016, s-a născut primul copil al cuplului, pe care l-au numit Alexandru. În decembrie 2018, s-a născut Andrei, urmând ca anul acesta, Adela să-l îmbrățișeze pentru prima dată pe mezinul familiei.

„Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac.

Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a declarat și Radu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este ANDREEA BĂLAN. "Eram în puncte diferite ale vieții, deși am făcut o casă împreună.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Radu Vâlcan s-a îndrăgostit de Adela Popescu la prima vedere

Radu Vâlcan a povestit, în urmă cu ceva timp, că s-a îndrăgostit de actriță la prima vedere, asta pentru că i-a oferit siguranță și încredere, sentiment pe care nu îl mai avusese până atunci: 

„Eu nu am avut foarte mult timp încredere în oameni, și atunci iubirea ei față de mine, cred că de fapt asta mi-a dat încredere și mi-am dat seama că eu pot să fiu un om care este iubit cu adevărat. Poate că sunt o fire mai romantică, habar nu am, dar am dus lipsă de asta, mult timp, toată adolescența, nu știu, nici nu am căutat-o, știi? Dar probabil că era acel ceva, care mă împingea să călătoresc, să lucrez fără absolut niciun fel de problemă că sunt departe de țară, în Grecia, Italia, să plec în America fără niciun fel de urmă de regrete", a menționat soțul Adelei Popescu.

Radu Vâlcan a povestit că cea care avea să-i devină soție i-a atras atenția din prima. Aflându-se la filmări în Turcia, Adela Popescu alerga în fiecare dimineață prin fața ferestrei lui, iar el ieșea mereu să o privească, și chiar îi învățase programul. 

„Veneam seara acasă, după repetiții, cred că și începuseră filmările, de fapt, și efectiv nu mai îmi stătea capul la nimic altceva. La un moment dat am plecat, am filmat în Turcia, câteva săptămâni am filmat acolo, în fiecare dimineață alerga și Adela, și alerga pe acolo, prin fața camerei mele. Deja învățasem, stând atât de mult acolo, la ce oră iese, dacă nu iese atunci la alergat, sigur iese în următoarele 15 minute, adică îi știam tot programul", a mai povestit prezentatorul TV.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies