Adela Popescu, despre boala nemiloasă de care era suspectă mama ei. „Doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut.”

Adela Popescu, despre boala nemiloasă de care era suspectă mama ei. „Doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut.”
Adela Popescu, despre boala nemiloasă de care era suspectă mama ei. „Doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut.”

Adela Popescu a vorbit despre boala nemiloasă de care a fost suspectă mama ei.

Adela Popescu, cunoscuta actriță și vedetă de televiziune, apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor și urmăritorilor ei, iar de multe ori a dat de înțeles că viața este una perfectă și nimic nu o poate destabiliza, însă nimeni nu știa cu ce probleme s-a confruntat aceasta în ultima vreme. Recent, Adela a făcut mărturisiri dureroase privind coșmarul prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, aceasta fiind suspectă de o boală nemiloasă.

Chiar și așa, cu zâmbetul pe buze cum apărea de fiecare dată, toate aceste lucruri au făcut-o să o pună pe gânduri și să treacă prin stări și emoții complite. Vedeta a vorbit, pentru Viva, acolo unde a declarat că totul a fost până la urmă o alarmă falsă și că poate răsufla ușurată. „ A m avut de curând o perioadă în care am avut emoții cu mama mea, dar au fost doar emoții și atât… Am făcut niște investigații mai amănunțite.
Cert este că în perioada aceea am testat un pic ce înseamnă să fii pe muchie de cuțit. Și unii oameni chiar trec prin asta cu adevărat. Eu m-am rugat la Dumnezeu și la mine a fost, din fericire, doar o alarmă falsă.
Dar perioada până ne-am lămurit… a fost ceva de nu mai aveam aer.(...) La cancer doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut.
Dacă l-ai descoperit la început, trăiești fără dubii. Trăiești mult. Totul este să te duci la control pentru orice”,
a declarat Adela Popescu, pentru viva.ro.

Motivul pentru care Adela Popescu nu mai apare pe micile ecrane

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri din viața de părinte! Ce reguli aplică în procesul de creștere al celor trei băieți: „Au fost certați, i-am lăsat să suporte consecințele. Am făcut în mașină teme.”

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Adela Popescu, despre relația dintre copiii ei și bunici. Cât lasă vedeta bunicii să se implice în viața copiilor săi: „Mi se pare că relația copiilor cu bunicii trebuie să fie independentă.”

Cunoscută de pe micile ecrane, Adela Popescu a renunțat la postura de prezentator de televiziune, iar după ce a primit de mai multe ori întrebarea când se va întoarce înapoi, aceasta a mărturisit, în cadrul podcastului Fain&Simplu,

realizat de Mihai Morar, motivul pentru care a luat o pauză nedeterminată. „S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor.
Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele”, a mărturisit Adela Popescu în cadrul conferinței „Fain și Simplu”, realizată de Mihai Morar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prinși în flagrant de către copii! Ce s-a întâmplat când fiul lor a intrat peste ei în dormitor în timpul nopții? „Îți dai seama ce noroc, să fie întuneric?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies