Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Să vină barza cu multă dragoste”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să devină părinți

Frumoasa vedetă Adela Popescu a recunoscut vineri că este însărcinată pentru a treia oară!

Încă de când au devenit părinți pentru prima dată, Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit că sunt pregătiți să aibă o familie frumoasă și numeroasă.

Cei doi au împreună doi băieței, însă nu spun nu nici unei fetițe, așa cum Radu Vâlcan anunța în urmă cu ceva timp:

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel.

Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan.

Citeste si: Larisa Udilă este însărcinată pentru prima dată?: „Nu există alinare mai mare...”

Mama prezentatorului TV a reușit să îi uimească pe toți fanii la început de an, atunci când i-a trimis o scrisoare extrem de sugestivă Adelei Popescu, urare care ascunde multe secrete. Femeia a precizat printre cuvinte că își dorește să vină barza la fiul și la nora sa, iar toți cei cinci să fie fericiți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Claudia Neghină este însărcinată în șase luni! A ținut totul secret

Adela Popescu
Adela Popescu insarcinata pentru a treia oara[Sursa foto: Instagram]

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste.

Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka.”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan!

Vineri, 8 ianuarie, Adela Popescu a confirmat că a rămas din nou însărcinată!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

„Ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot! Și colegii s-au bucurat! Prietenii s-au gândit la cheltuieli, soțul la o mașină mai mare. Ne-am dat seama că 5 bilete de avion costă... Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a dezvăluit Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Adela Popescu, internată în 2020 din cauza unei probleme de sănătate

În 2020, Adela Popescu a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijire specială, după ce a consumat carne de pui gătită incorect. Frumoasa prezentatoare TV a fost nevoită să petreacă zile bune în spital, pentru a primi cele mai bune îngrijiri.

„De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul(...)

m-am prezentat la urgență si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului”, a spus Adela Popescu în direct la TV.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Claudia Neghină este însărcinată în șase luni! A ținut totul secret!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies