Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu si Adina Galupa joaca intr-o piesa de teatru!

Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu si Adina Galupa joaca intr-o piesa de teatru!
Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu si Adina Galupa joaca intr-o piesa de teatru!

Talentivity prezinta spectacolul “Nunta perfecta” cu Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa si Dan Radulescu.

 

Pe 11 mai la Teatru Elisabeta se lanseaza spectacolul “Nunta perfecta” de Alan Ball (titlu original: “Five Women Wearing the Same Dress”) care ii are in distributie pe Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Catalina Grama, Adina Galupa si Dan Radulescu. Regizat de Eugen Gyemant, spectacolul este o comedie savuroasa si rafinata, cu personaje care nu sunt ceea ce par si care vor sa para ceea ce nu sunt, cu replici acide si o tensiune care creste treptat ca sa explodeze intr-o nebunie de comedie.
Cuceriti inca de la prima invitatie de proiectul “Nunta perfecta”, actorii Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Dan Radulescu si regizorul Eugen Gyemant si-au dedicat ultimele luni repetitiilor pentru spectacol, probelor de costume, interactiunii cu echipa si aprofundarii sintagmei “Nunta perfecta” care-si va dezvalui aspecte amuzante si deloc previzibile pe scena Teatrului Elisabeta.

Pe 11 mai la Teatru Elisabeta se lanseaza spectacolul “Nunta perfecta” de Alan Ball (titlu original: “Five Women Wearing the Same Dress”) care ii are in distributie pe Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu,

Catalina Grama, Adina Galupa si Dan Radulescu. Regizat de Eugen Gyemant, spectacolul este o comedie savuroasa si rafinata, cu personaje care nu sunt ceea ce par si care vor sa para ceea ce nu sunt, cu replici acide si o tensiune care creste treptat ca sa explodeze intr-o nebunie de comedie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Cuceriti inca de la prima invitatie de proiectul “Nunta perfecta”, actorii Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa,
Dan Radulescu si regizorul Eugen Gyemant si-au dedicat ultimele luni repetitiilor pentru spectacol, probelor de costume, interactiunii cu echipa si aprofundarii sintagmei “Nunta perfecta” care-si va dezvalui aspecte amuzante si deloc previzibile pe scena Teatrului Elisabeta.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies