Adela Popescu mai are puțin și naște, însă și-a descoperit burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Cum arată vedeta însărcinată în 37 de săptămâni?

adela popescu despre sarcina
Adela Popescu le arată fanilor cum se descurcă cu evoluția sarcinii și cât de emoționată este

Adela Popescu își scoate burtica de gravidă la vedere cu puțin timp înainte să nască: ”Privirea încrezătoare și inima cât un purice”

Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să-și cunoască cel de-al treilea băiețel, căci vedeta este însărcinată în 37 de săptămâni și cât de curând va naște. Prezentatoarea și-a arătat burtica de gravidă pe rețelele de socializare și s-a emoționat la gândul că va deveni mămică din nou.

Adela Popescu mai are puțin și naște, însă și-a descoperit burtica de gravidă pe rețelele de socializare

Adela Popescu se află pe ultima sută de metri cu cea de-a treia sarcină și este mai emoționată ca oricând, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din ultima

postare a vedetei.

Prezentatoarea și-a uimit fanii cu o poză pe care a postat-o recent în mediul online și care o înfățișează în mijlocul casei, cu burtica de gravidă la vedere.

Citeste si: Ricardo Filip și Raluca Munte de la Puterea Dragostei, din nou într-o relație?!

adela popescu declaratii a treia sarcina
Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară[Sursa foto: Instagram Adela Popescu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”O poza brută, neretușată, din casa noastră cu copii, deci cu dezordine, cu burta mândră, privirea încrezătoare și inima cât un purice. 💙 #37weekspregnant #tictac”, au fost cuvintele pe care le-a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei postate.

Adela Popescu ar trebui să nască între 13 și 16 iulie, ceea ce înseamnă că mai este extrem de puțin până își va cunoaște cel de-al treilea băiețel.

Citeste si: Roxanne Pallett, însărcinată pentru prima oară la 38 de ani

"Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci.

Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

adela popescu insarcinata a treia oara
Adela Popescu este emoționată în legătură cu nașterea celui de-al treilea copil[Sursa foto: Instagram Adela Popescu]

Primul fiu al Adelei Popescu a împlinit 5 ani și vedeta și-a amintit cu emoție de perioada aceea în care l-a întâlnit pentru prima oară pe Alexandru.

„ÎN NOAPTEA ASTA, ACUM CINCI ANI, DUPĂ O PLOAIE SĂNĂTOASĂ, PLECAM SPRE MATERNITATE. PE 11.06, LA 11:06, ÎMI INTÂLNEAM MAREA DRAGOSTE. PE ALEXANDRU", a scris Adela Popescu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Usain Bolt a devenit tătic de gemeni! Iată ce nume surprinzătoare au micuții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies