Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește! Prezentatoarea TV și-a surprins toți fanii

Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește! Prezentatoarea TV și-a surprins toți fanii
Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește! Prezentatoarea TV și-a surprins toți fanii

Adela Popescu și-a schimbat cariera în ultimii ani și s-a concentrat mai mult pe televiziune. După ce a devenit prezentatoare TV de mai mulți ani, ea nu a mai jucat în producții cinematografice de mult timp.

 Pentru fanii care își doresc să o vadă din nou pe marile ecrane, Adela Popescu a anunțat că va fi actrița principală într-un film lungmetraj și a dezvăluit toate detaliile.

Citește și: “Vă spun cinstit, nu a fost ușor.” Cum și-a petrecut Adela Popescu Paștele? Vedetei nu îi este rușine să recunoască

Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește

Adela Popescu a încheiat vacanța și a anunțat că se întoarce la prima ei dragoste, actoria. În curând, ea și Radu Vâlcan vor începe filmările la un nou lungmetraj de comedie. Adela este foarte entuziasmată de acest proiect și așteaptă cu nerăbdare ca fanii ei să vadă ce au realizat.

„Salutare! Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăguț de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți.

Și ne-am mai dat seama de un lucru, că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai. Pe 6 mai încep filmările în Vama Veche. Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. – arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.
Este o supercomedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru… nu știu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la curent la fața locului”,
a spus Adela Popescu, în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește!
Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește![Sursa foto: Facebook]

Adela Popescu, vacanță prelungită

Cu aproximativ o lună în urmă, vedeta a comunicat publicului că se pregătește să se întoarcă pe micile ecrane în toamna aceasta și că discuțiile pentru noi proiecte sunt deja în desfășurare. Vedeta a acumulat foarte multă oboseală și nu simțea că nu mai poate oferi nimic din ce știa că poate.

„O să mă vezi (n.r.

înapoi pe micile ecrane). Știu că mi se pune întrebarea aceasta: Și tu ce faci acum?. În primă fază am senzația că ar trebui să mă simt prost, ca și cum e ceva de rău. Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente. Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot.
Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc. Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește.
O să mă vedeți, sigur. Sunt întâlniri, sunt discuții, sunt negocieri. Vedem din toamnă, din grila nouă”,
 a declarat Adela Popescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește!
Adela Popescu se întoarce la ceea ce iubește![Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mama a încercat să mă avorteze de trei ori, iar tatăl meu era un om agresiv.” Alina Pușcău a făcut mărturisiri șocante despre copilăria ei. Prin ce suferințe a trecut celebrul fotomodel



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am găsit puterea să fac pace cu mine.” Oana Zăvoranu, mesaj pentru toate vedetele pe care le-a jignit de-a lungul timpului. Ce le-a transmis celor pe care i-a supărat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies