Adela Popescu, suferinta de mama: "Am inima sfasiata"

Adela Popescu, suferinta de mama:
Adela Popescu, suferinta de mama: "Am inima sfasiata"

Adela Popescu este mama unui baietel in varsta de un an, iar de cand copilul a venit pe lume, viata ei s-a schimbat complet, scrie WOWBiz.ro
Vedeta a acceptat sa se alature campaniei care vine in sprijinul parintilor de copii bolnavi si care au nevoie in permanenta de ingrijire medicala.

Pret de cateva minute, Adela a vegheat langa un pat de spital, asemenea celor care stau la capataiul copiilor suferinzi.

 

 

 


Ea a marturisit ca este unul din cele mai dificile lucruri pe care a trebuit sa le faca.
"Am jucat multe roluri, insa acesta mi se pare imposibil de "cuprins". Am inima sfasiata pentru parintii micutilor ce trec prin acest iad.
Ii putem alina trimitand cuvantul "MAGIC" prin sms la 8844."
, a transmis ea pe Facebook.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adela Lupse a facut senzatie la saptamana modei pentru "grasute" de la Paris! "Isterica" a aparut in costum de baie pe podium

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies