Adelina a facut ditamai lista si a mers la cumparaturi pentru bebelusa! "Nu am emotii pentru baita, copilul nu se va descompune"

Adelina a facut ditamai lista si a mers la cumparaturi pentru bebelusa!
Adelina a facut ditamai lista si a mers la cumparaturi pentru bebelusa! "Nu am emotii pentru baita, copilul nu se va descompune"

Adelina Pestritu a facut ditamai lista de cumparaturi si a mers in magazin. O echipa de filmare de la Teo Show a insotit-o.

"Am iesit la cumparaturi, se apropie momentul. De cand am aflat ca sunt insarcinata, am inceput sa imi fac "temele". Acum o sa cumpar niste lucruri pe care le voi folosi in prima perioada, in primele zile de viata ale Zenaidei.

Nu am emotii in legatura cu baita fetitei. Am invatat la cursurile de puericultura ca bebelusul nu se va descompune.

Vreau sistem de supraveghere si video, nu doar audio.

Si cand nu il va mai folosi Zeni, o sa il pun in masina lui Virgil", a declarat Adelina Pestritu la filmarea din magazinul cu produse pentru bebelusi.

Pentru ca vrea sa aiba toate informatiile de la un specialist, si nu din carti sau de pe internet, Adelina Pestritu a stat de vorba cu o moasa: "Am cerut sfaturi de la un expert in lactatie. Am nevoie de informatii de la o moasa

Ma tot gandesc daca implanturile i-ar putea cauza fetitei atunci cand o alaptez", a spus Adelina Pestritu la Teo Show.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

ULTIMA ORA! Adelina Pestritu, la STAREA CIVILA! "Moment special"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies