Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”
Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Adelina Chivu a povestit despre unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit alături de fiica ei.

Adelina Chivu, soția cunoscutului fotbalist, Cristian Chivu, a povestit, în cadrul podcastului Fain&Simplu cu Mihai Morar, despre momentul în care a părăsit țara cu soțul ei. În timp ce fotbalistul era în cantonament, aceasta a trăit o experiență neplăcută cu fiica ei, de doar 5 luni.  „Eu nu cunoșteam pe absolut nimeni. Nu e ca și cum eu m-am dus undeva, într-un mediu pregătit, cu prieteni. Nu, eram noi doi singuri, un loc nou și pentru el.

Pe noi ne-a apropiat chestia asta pentru că noi ne avem doar unul pe altul, mi-a fost foarte greu. El era la Paris cu Echipa Națională, iar Nati avea 4-5 luni. Eram singură acasă cu ea și nu reușeam să o trezesc. Mi-am dat seama că are febră foarte mare, eu am plecat în pijamale cu ea, în scoică. Pentru că nu știam unde să mă duc, m-am dus la un spital de stat unde cunoșteam un medic pediatru, nu era pediatrul ei.
Era director de departament și îl cunoșteam pentru că se mai ducea Cristi și ducea mingi de Crăciun la copiii bolnavi. M-am dus direct acolo și am stat trei zile în spital cu ea, cu o infecție urinară, ulterior am aflat că ea la febră așa reacționează, dar prima dată a fost un șoc mare de tot.  Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei.
Pentru că nu am avut pe cine să sun să-mi aducă schimburi.”,
a povestit Adelina Chivu.

Adelina Chivu, despre experiența din spital, alături de fiica ei

Citește și: “Nu aș schimba nimic!” Care a fost, de fapt, motivul despărțirii cuplului Andreea Raicu și Cristi Chivu

Adelina Chivu
Adelina Chivu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: ”Ne mai certăm...” Adelina Chivu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu fostul fotbalist, Cristi Chivu

Experiența spitalului din străinătate nu a fost deloc ușoară, iar Adelina își amintește momentul în care a fost ajutată de câțiva voluntari, care au stat cu fetița în spital până a mers să mănânce.  „Normal. (Nr. Cristi știa, era în cantonament). El era disperat la Paris.

Încercam să-i spun cât mai puține lucruri. Nu reușea să-i găsească vena, era cât un ac de mică, asta mi-a rămas pentru că a fost chiar greu pentru mine. Într-un final au venit niște voluntari. Le-am spus că atunci când vor face vârsta, vor merge și ele să facă voluntariat pentru că voluntarii mi-au salvat sănătatea mentală. A rămas cu cineva trei ore, era și departe de casa mea, în afara orașului.
M-am dus, mi-am făcut un duș, am mâncat. Distrusă am fost pentru că nu puteam nici măcar să ies în curte să-mi iau niște biscuiți. Se suprapunea și cu weekendul și nu aveau personal să-mi lase mie o asistentă să mă duc eu să cumpăr biscuiți. Nu exista, era un spital de stat.”
, a mai povestit prezentatoarea TV.  

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Adelina Chivu
Adelina Chivu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

”Ne mai certăm...” Adelina Chivu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu fostul fotbalist, Cristi Chivu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Visul premonitoriu care i-a salvat viaţa Elenei Merișoreanu: "A luat foc în aer și m-am speriat"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Yiğit Koçak, Ömer din serialul „Totul pentru familia mea”, mesaj emoționant și tulburător pentru colegii săi de platou, la finalul filmărilor! Iată ce a transmis chipeșul actor echipei sale

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies