Adelina Pestritu a ajuns la spital cu doi ani in urma pentru ca a incercat sa slabeasca

Adelina Pestritu a ajuns la spital cu doi ani in urma pentru ca a incercat sa slabeasca
Adelina Pestritu a ajuns la spital cu doi ani in urma pentru ca a incercat sa slabeasca

Toate femeile vor să arate bine şi să scape de kilogramele în plus. Adelina Pestriţu a vrut să scape de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt. Cu aproape doi ani în umră, în anul 2016, a vrut să scape de trei kilograme în cinci zile. Iar lucrul acesta a avut consecinţe neplăcute. Vedeta a ajuns la spital.

Pentru a slăbi atât cât şi-a dorit, într-un timp scurt, Adelina Pestriţu a decis cu doi ani în urmă să se înfometeze. A crezut că aceasta este soluţia pentru a ajunge la greutatea visată. Astfel, timp de cinci zile, vedeta nu a mâncat aproape nimic. Organismul ei a avut de suferit deoarece nu a primit nutrienţii de care avea nevoie. Drept urmare, Adelina Pestriţu a ajuns la spital.

"M-am înfometat 5 zile în speranţa că mai slăbesc 3 kg.

Mi-am dat organismul peste cap şi am ajuns pe patul de spital cu dureri de stomac. Am încercat toate dietele şi tot cea impusă de mine a dat rezultate. Trebuie să-ţi cunoşti foarte bine organismul înainte să începi o dietă, să vezi exact la ce răspunde", a spus atunci Adelina Pestriţu, citată de viva.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Imaginile care nu au fost difuzate la TV! Giani Kirita i-a daruit ceva Alinei la Exatlon: "Hai, recunoaste ca mi-ai dat"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies