Adelina Pestritu a dat petrecere in cinstea fetitei! Party de zile mari cu o luna inainte ca Zenaida sa vina pe lume

Adelina Pestritu a dat petrecere in cinstea fetitei! Party de zile mari cu o luna inainte ca Zenaida sa vina pe lume
Adelina Pestritu a dat petrecere in cinstea fetitei! Party de zile mari cu o luna inainte ca Zenaida sa vina pe lume

Adelina Pestritu a facut mare petrecere in cinstea fetitei sale care trebuie sa vina pe lume peste o luna. Pestrita a facut baby shower si a invitat prietene ca sa ii fie alaturi la ultima petrecere inainte sa devina mamica.

 

Adelina Pestritu le-a spus invitatelor sa vina imbracate in culori pastel.

"Chiar eu am incalcat regulile dress-code-ului", a spus graviduta Adelina Pestritu.

La petrecere au fost vedete una si una: Roxana Ciuhulescu, Anca Ciota, Simona Patruleasa, Raluca Badulescu, Cristina Siscanu si multe, multe altele.

Roxana Ciuhulescu: Mai am o saptamana pana nasc.

Am fost la cumparaturi, ma uitam la hainutele albastre si nu ma tenteaza. Hainutele de fetite le cumpar foarte usor. Nu sunt obisnuita sa cumpar haine pentru baieti, camasute, bretelute...

Simona Patruleasa: E greu sa dai sfaturi. Cand esti cu bebelusul ai senzatia ca nimic din ce ti s-a spus nu se potriveste. Cred ca o sa se descurce impreuna cu iubitul ei. Totul se invata in timp.

Raluca Badulescu: Culorile pastel nu sunt genul meu. Fetita ei va fi leoaica. Mama, cum ii va alinia pe toti acasa! Sa le dea D-zeu tot ce e mai minunat pe lume!

Siscanu: Te vei transforma radical, Adelina. Viata ta va fi minunata cand vei fi mamica.

Anca Ciota: Ade radiaza, arata senzational.

Arata superb. Era frumoasa si inainte, acum e absolut minunata. E o gravida foarte frumoasa.

Pe inserat, viitoarea mamica Adelina Pestritu a primit o provocare: sa imbrace o papusica intr-un scutec, legata la ochi? Cum s-a descurcat vedeti in imagini. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sate intregi depopulate in judetele Hunedoara si Botosani! Ce spun sociologii; ingrijorare cu privire la viitorul acestor comunitati

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies