Adelina Pestritu a dezvaluit numele fetitei ei

Adelina Pestritu a dezvaluit numele fetitei ei
Adelina Pestritu a dezvaluit numele fetitei ei

Au mai rămas câteva luni până când Adelina Pestriţu îşi va ţine în braţe fetiţa. În luna august, vedeta va aduce pe lume primul ei copil. A spus cum se va numi fetiţa ei. Va avea un nume deosebit.

Adelina Petriţu trece printr-o frumoasă perioadă. Urmează să devină mamă pentru prima dată. A dezvăluit şi numele deosebit ales pentru fiica ei. Iată ce a declarat vedeta în exclusivitate pentru VIVA!.

"După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuţă, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească şi provine de la numele Divinităţîi Supreme din mitologia greacă, Zeus.

Semnificaţia numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit şi plăcut auzului, iar noi îl considerăm special şi potrivit pentru îngeraşul nostru", a fost declaraţia Adelinei Pestriţu potrivit sursei menţionate anterior.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ilinca Vandici si-a adus baietelul la "Bravo, ai stil! All Stars"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies