Adelina Pestritu: "De fiecare data cand ne vedem, duhovnicul meu ma intreaba..."

Adelina Pestritu:
Adelina Pestritu: "De fiecare data cand ne vedem, duhovnicul meu ma intreaba..."

Adelina Pestritu a ajuns la 23 de tatuaje!

"Recunosc ca duhovnicul meu nu este un preafericit din acest punct de vedere. Atunci cand avem o intalnire pentru sfestanie sau la biserica, unde merg pentru ca asa este frumos si asa simt, deci de cate ori ne intalnim, ma intreaba: ‘ce tatuaje mai ai?’ Da, am un duhovnic foarte prietenos si chiar daca statutul dansului este unul aparte, avem o prietenie deschisa si ii pot povesti foarte multe. Ii pot cere sfaturl ori de cate ori am nevoie”, marturiseste Adelina Pestritu in cadrul unei emisiuni, scrie WOWBiz.ro.

Adelina sustine ca toate tatuajele de pe trupul ei o reprezinta, doua dintre acestea, amplasate pe picioare, reprezentand de fapt doua rugaciuni.
”Sunt doua tatuaje pe glezna, sunt in sanscrita, si sunt doua rugaciuni de protectie. As fi putut sa le scriu in romana, dar imi doresc sa fie un secret in privinta a ceea ce scrie pe mine. intotdeauna am considerat ca nu putem sa facem nimic fara credinta”, mai spune Pestrita.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adelina Pestritu a recunoscut, in sfarsit, de ce s-a tuns scurt! E cu adevarat emotionant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies