Adelina Pestriţu, dezvăluiri incredibile despre sarcina cu Zeny! „Am mers pe tocuri de 14 centimetri în luna a opta”

Adelina Pestriţu, dezvăluiri incredibile despre sarcina cu Zeny! „Am mers pe tocuri de 14 centimetri în luna a opta”
Adelina Pestriţu, dezvăluiri incredibile despre sarcina cu Zeny! „Am mers pe tocuri de 14 centimetri în luna a opta”

Adelina Pestriţu, dezvăluiri incredibile despre sarcina cu Zeny! Vezi ce a povestit!

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adelina Pestriţu a spus care este secretul tenului ei! "Crema de exfoliere cu scrub cu caviar vegetal, jojoba si active japoneze"

De curând, protagonista noastră le-a împărtăşit fanelor ei detalii neştiute despre sarcina cu micuţa Zenaida.

"În a opta lună de sarcină am mers pe tocuri de 14 centimetri până înainte cu 12 ore să nasc, am condus până în ultima zi şi am mancat sănătos.

Perioada de sarcină a fost tratată ca una absolut normală în cazul meu pentru că sarcina nu înseamnă boală. Nu am renunţat la nimic ci doar am adaptat. Singurele sfaturi avizate sunt cele ale medicului tău, care va avea întotdeauna grijă ce să-ţi recomande ca tu să duci o sarcină perfectă până în momentul naşterii. Fiecare femeie are propria experienţă în privinţa sarcinii şi naşterii. Niciuna nu se aseamănă, astfel îţi recomand să ţi-o trăieşti pe a ta într-un mod natural, relaxat şi fără frici",
a scris Adelina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Adelina Pestriţu, atacată josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar şi răspunsul halucinant al vedetei! "Aceeaşi poveste şi cu frustrarea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies