Adelina Pestritu e si mai frumoasa de cand e insarcinata. A postat o poza cu ea complet nemachiata, iar chipul ei e perfect. FOTO

Adelina Pestritu e si mai frumoasa de cand e insarcinata. A postat o poza cu ea complet nemachiata, iar chipul ei e perfect. FOTO
Adelina Pestritu e si mai frumoasa de cand e insarcinata. A postat o poza cu ea complet nemachiata, iar chipul ei e perfect. FOTO

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva zile a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Fosta prezentatoare tv si iubitul ei, Virgil, sunt in culmea fericirii, iar frumoasa bruneta le-a dat fanilor de pe facebook vestea cea mare printr-un mesaj emotionant. Mai mult decat atat, in urma cu cateva zile Adelina a povestit, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca partenerul ei de viata a cerut-o de sotie intr-un cadru romantic.

Fara sa-i dea prea multe explicatii, Virgil a invitat-o pe Ade, recent, la o plimbare...la

mare. Luata pe nepregatite, vedeta a ezitat la inceput din cauza vremii posomorate, apoi a acceptat invitatia pe litoral. Cand se astepta mai putin, iubitul ei a ingenuncheat pe nisip si i-a adresat acea intrebare pe care orice femeie viseaza sa o auda.

Influencerul A rostit un "DA" hotarat, cu ecou, iar de atunci protagonista noastra pluteste… Si cum starea emotionala a unui om se reflecta si pe chipul lui, viitoarea mamica pare din ce in ce mai frumoasa.

Arata impecabil chiar si nemachiata si parca fata ii straluceste.

Adelina a postat in urma cu cateva zile o poza cu ea fara pic de fard pe ten, fotografie in care era absolut superba. In plus, trebuie sa mentionam ca imaginea nu a trecut prin niciun filtru de editare al telefonului mobil.
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Asa a aflat Adelina Pestritu ca e insarcinata: "Am crezut ca testul de sarcina e expirat"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies