Adelina Pestriţu, lecţie pentru fani

Adelina Pestriţu, lecţie pentru fani
Adelina Pestriţu, lecţie pentru fani

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, iar acum, în preajma Crăciunului, ea le-a dat prietenilor virtuali o lecţie de viaţă.

În urmă cu puţin timp, Adelina Pestriţu a vorbit despre o frază care răsună în mintea multor oameni care pur şi simplu renunţă să facă lucrurile pe care şi le doresc din pricina faptului că se gândesc ”Ce o să spună lumea”. 

 

”Dacă vrei să reuşeşti, elimină această frază din mintea ta. Mergi mai departe şi fă ceea ce consideri tu că e bine pentru tine.

Lasă “lumea” să vorbească. Oamenii care cu adevărat contează te vor aplauda, restul vor rămâne pe margine vorbind despre tine pentru că n-au nimic remarcabil în viaţa lor. Trăieşte-ţi visul!”, a scris ea pe contul personal de socializare, scrie WOWbiz.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adelina Pestritu le-a raspuns persoanelor care o critica pentru ca a adoptat un raton: "Pana sa arunci cu jigniri, ar trebui sa te scuturi putin din umeri"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies