Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre a doua sarcină! Vedeta va deveni din nou mămică: „Când vezi ce minunăţie ai în braţe”

Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre a doua sarcină! Vedeta va deveni din nou mămică: „Când vezi ce minunăţie ai în braţe”
Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre a doua sarcină! Vedeta va deveni din nou mămică: „Când vezi ce minunăţie ai în braţe”

Adelina Pestriţu îşi doreşte mai mulţi copii.

 

 

Adelina Pestriţu are o relaţie aşa cum mulţi şi-ar dori,  cu iubitul ei, Virgil Şteblea. Frumoasa vedetă abia a botezat-o pe Zenaida Maria, primul lor copil, dar se gândeşte deja la a doua sarcină. Chiar a declarat că îşi doreşte să devină din nou mamă. 

 

„Ne dorim copii, dar să vedem când cel de sus, degeaba ne facem planuri şi schiţe pe foaie…tot Dumnezeu decide”, a declarat Adelina Pestriţu.

Ea a adăugat însă că nu sa gândit la diferenţa de vârstă care ar vrea să fie între Zenaida şi următorul ei copil. „Nu calculez. Am mai văzut mămici care calculează până şi zodia copilului. Dumnezeu este sus şi este mai puternic decât îţi poţi imagina tu, a declarat ea pentru Viva 

 

Întrebată dacă ar fi pregătită să devină mamă în viitorul apropiat, vedeta a dat un răspuns prompt şi neaşteptat.

„Da! Cum sa nu?! Mi-am revenit acum, cu somodieta. Sunt perioade grele, dar nu imposibile. Când vezi ce minunăţie ai în braţe, se merită să treci peste absolut orice noapte nedormită, orice stare de agitaşie, de stres, de panica. Copiii sunt cel mai minunat lucru care ni se paote întâmpla în viaţă şi pentru care trăim şi chiar nu m-aş împiedica de astfel de probleme”, a mai spus Adelina Pestriţu. 

 

Aşadar, deşi are un bebeluş acasă, vedeta nu exclude deloc varianta de a-i face Zenaidei un frăţior sau o surioară, indiferent de momentul în care ar fi să se întâmple acest lucru. 

 

M.B.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Previziunile Marianei Cojocaru pentru Romania! Anul 2019 va fi un an al extremelor! Probleme grave in sectorul sanatatii si al banilor

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies