Adelina Pestritu renuntase la carne, dar a revenit la acest aliment de dragul copilului. “Doar pe perioada sarcinii”

Adelina Pestritu renuntase la carne, dar a revenit la acest aliment de dragul copilului. “Doar pe perioada sarcinii”
Adelina Pestritu renuntase la carne, dar a revenit la acest aliment de dragul copilului. “Doar pe perioada sarcinii”

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum patru luni a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Fosta prezentatoare tv si iubitul ei, Virgil, sunt in culmea fericirii ca vor fi parintii unei fetite, iar frumoasa bruneta le-a dat fanilor de pe facebook vestea cea mare printr-un mesaj emotionant.

Mai mult decat atat, Adelina a povestit, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca partenerul ei de viata a cerut-o de sotie intr-un cadru romantic.

Fara sa-i dea prea multe explicatii, Virgil a invitat-o pe Ade, recent, la o plimbare...la

mare. Luata pe nepregatite, vedeta a ezitat la inceput din cauza vremii posomorate, apoi a acceptat invitatia pe litoral. Cand se astepta mai putin, iubitul ei a ingenuncheat pe nisip si i-a adresat acea intrebare pe care orice femeie viseaza sa o auda.

Influencerul A rostit un "DA" hotarat, cu ecou, iar de atunci protagonista noastra pluteste… Si cum starea emotionala a unui om se reflecta si pe chipul lui, viitoarea mamica pare din ce in ce mai frumoasa.

Vedeta este mereu in legatura cu fanii de pe retelele de socializare carora le impartaseste toate momentele frumoase si speciale, dar si schimbarile din timpul sarcinii.

De curand, frumoasa bruneta le-a spus fanilor ce a mancat de Paste, printre preparatele traditionale numarandu-se si drobul. 

Ade a povestit acum ceva timp ca a renuntat la carne, asa ca o admiratoare a intrebat-o daca a revenit la acest aliment.

" Doar pe perioada sarcinii. Dupa aceea renunt iarasi", a scris influencer-ul.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adelina Pestritu, primul interviu acasa alaturi de logodnicul ei, Virgil

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies