Adelina Pestritu, sacrificii inainte de nasterea fetitei. Acum cateva luni a renuntat la raton, iar acum: "M-am hotarat sa ma despart de..."

Adelina Pestritu, sacrificii inainte de nasterea fetitei. Acum cateva luni a renuntat la raton, iar acum:
Adelina Pestritu, sacrificii inainte de nasterea fetitei. Acum cateva luni a renuntat la raton, iar acum: "M-am hotarat sa ma despart de..."

Pentru ca vrea sa ii asigure fiicei ei, Zenaida, tot confortul de care are nevoie, Adelina Pestritu este nevoita sa faca inca un sacrificiu.

 

Adelina Pestritu este insarcinata in 7 luni si isi iubeste fiica la nebunie. Desi nu a nascut inca, frumoasa bruneta este hotarata sa ii ofere cele mai bune conditii bebelusei pe care o va aduce pe lume si a inceput deja demersurile in acest sens.

 

La scurt timp dupa ce a aflat ca este insarcinta, Ade a fost nevoita sa renunte la Cindy, ratonul pe care il avea drept animal de companie.

Decizia ei a starnit critici dure, insa ea si-a justificat alegerea spunand ca avea o reactie alergica la blana animalutului si ca asta ar fi putut afecta sanatatea bebelusului ei. Pestritu a decis sa puna sarcina pe primul loc si sa se asigure ca va aduce pe lume un copil fara probleme, dar s-a asigurat ca Cindy beneficiaza de tot confortul de care are nevoie la gradina zoologica care o gazduieste acum. 

 

Adelina a fost nevoita sa faca din nou un sacrificiu in favoarea Zenaidei, fiica ei care urmeaza sa se nasca in cateva luni, si isi vinde masina. Ea intentioneaza sa achizitioneze una mai spatioasa, fiindu-i mult mai utila cand va avea un copil nou-nascut. 

 

"Prieteni, pentru ca mai este putin se Zenaida isi face aparitia careia imi doresc sa-i ofer tot confortul si siguranta, m-am hotarat sa ma despart de aceasta masina draga mine si sa trec la una mai spatioasa pentru bebelina si tot

ce implic deplasarile cu un bebelus", a fost mesajul Adeline Pestritu. 

 

Vedeta isi vinde masina, un Mercedes CLA la pretul de 24.000 euro. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Reactia incredibila a lui Catalin Cazacu dupa ce l-a vazut pe Irinel Columbeanu cu iubita la WOWBiz: "Ba, esti nebun?! Si eu imi dau mesaje cu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies