Adelina Pestriţu, semnal de alarmă pentru toate femeile: ”Nu uitaţi să mergeţi la control!”

Adelina Pestriţu, semnal de alarmă pentru toate femeile: ”Nu uitaţi să mergeţi la control!”
Adelina Pestriţu, semnal de alarmă pentru toate femeile: ”Nu uitaţi să mergeţi la control!”

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar după ce s-a bucurat de un sfârşit de săptămână petrecut la Milano, unde a luat parte la spectacolele de modă, aceasta a revenit în ţară şi a mers la control.

În urmă cu puţin timp, Adelina Pestriţu le-a dezvăluit fanilor că a mers să-şi facă ecografia mamară anuală, ce este folosită pentru detectarea şi diagnosticul afecţiunilor sânului, scrie WOWbiz.ro.

”Cu zâmbetul pe buze după realizarea ecografiei mamare anuale. Nu uitaţi să mergeţi la control!”, a scris ea în dreptul unei fotografii atrăgându-le astfel atenţia prietenelor sale virtuale

O internaută, însă, a ţinut să-i împărtăşească problemele pe care e întâmpină: ”Merg din trei în trei luni, din păcate.

Dar sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu.”, a scris femeia.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adelina Pestritu: "De fiecare data cand ne vedem, duhovnicul meu ma intreaba..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies