Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă! Ce părere ai? EXCLUSIV!
Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă!

Adelina Pestriţu a împlinit 32 de ani, eveniment marcat cu o petrecere de zile mari, cu 200 de invitaţi, cântăreţi celebri, ţinute demne de Hollywood, un tort spectaculos, cadouri de senzaţie, delicatese culinare şi nişte deserturi care te fac să uiţi de orice dietă.

Frumoasa brunetă, logodnicul ei, Virgil, şi prietenii lor s-au distrat până la primele ore ale dimineţii. Printre vedetele prezente la party-ul începutului de an s-au numărat Mihaela şi Mircea Geoană, Cristina Şişcanu, Mădălin Ionescu, Natalia Mateuţ, Minodora, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Diana Pârvu, Ellie White, Alex Erbaşu, Joseph Hadad, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Denisa Tanase,

designerul Paula Milea, Oana Roman şi Anca Ciota.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! "Sclipitoare, caldă, bună, amuzantă şi o tovarăşă de viaţă minunată"

Ei bine, Ade a fost o gazdă perfectă şi trebuie să spunem că un mare aport l-a avut şi viitorul ei soţ, Virgil, care a avut grijă ca toţi invitaţii să se simtă bine şi totul să decurgă impecabil.

Emoţionat, fericit şi cu o privire pe care doar un bărbat îndrăgostit până peste cap o are, omul de afaceri ne-a spus ce înseamnă Adelina pentru el şi cât de norocos este că o are alături.

"Pe Adelina o iubesc, o iubesc enorm. Nici nu am crezut că sunt capabil de asemenea sentimente până am cunoscut-o pe ea. Îi doresc sănătate, succes în cariera pe care şi-a construit-o cu multă muncă, şi să rămână exact aşa cum este acum, frumoasă, câteodată intimidant de deşteaptă, sclipitoare, caldă, bună, amuzantă şi o tovarăşă de viaţă minunată.

Este o mamă şi o soţie cum nu-mi imaginam vreodată că o să am lângă mine. Iar despre Zeny nu pot să spun decât că este Universul nostru", a declarat Virgil Şteblea, în exclusivitate, pentru kfetele.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre a doua sarcină! Vedeta va deveni din nou mămică: „Când vezi ce minunăţie ai în braţe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies