Adelina Pestritu, tactica inteligenta pentru a o imprieteni pe Nobby cu bebelusa sa: “O sa ii daruiasca o bucata de carne”

Adelina Pestritu, tactica inteligenta pentru a o imprieteni pe Nobby cu bebelusa sa: “O sa ii daruiasca o bucata de carne”
Adelina Pestritu, tactica inteligenta pentru a o imprieteni pe Nobby cu bebelusa sa: “O sa ii daruiasca o bucata de carne”

Adelina Pestritu stie ce sa faca pentru a avea “liniste in casa”. Ea o va imprieteni pe Nobby cu bebelusa sa, dupa nasterea celei mici, ajutandu-se de un siretlic… o bucata de carne.

Peste cateva luni, Adelina Pestritu va da nastere primului sau copil. Pregatirile sunt in toi, iar viitoarea mamica ia deja in calcul pana si faptul ca acasa are un catelus, pe simpatica Nobby, pe care va trebui sa o ajute sa se imprieteneasca cu bebelusa ei.

“Acum, Nobby doarme pe burta mea. Oricum, ne-am gandit deja la prima intalnire dintre Zenaida si Nobby. Dupa ce se va naste si vom veni impreuna acasa, Zenaida ii va aduce lui Nobby un cadou, o bucata de carnita.

Nobby este innebunita dupa mancare si asa o sa o cucerasca. O sa zica ca e surioara ei. Cred ca o sa fie foarte protectoare, desi ei nu ii plac copiii. Insa, asta mica va fi atat de mica si este bine ca la inceput nu o sa ii faca nimic, lucru care o va ajuta pe Nobby sa se acomodeze treptat cu ea”, a declarat Adelina Pestritu pentru kfetele.ro.
 

Sunt disperata dupa copii si cred ca asta e cel mai mare dar pe care putea sa mi-l dea Dumnezeu. Nu ma intereseaza daca am case, bani, masini, nu stiu ce cariera in nu stiu ce domeniu, asta e cea mai frumoasa realizare a mea.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adelina si iubitul au mers impreuna la ecograf! Ce le-a spus celor doi parinti emotionati doamna doctor despre fetita lor: "E inalta ca Virgil si..."

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cum e tachinata Adelina Pestritu de iubit de cand a ramas insarcinata? Virgil Steblea e nerabdator sa de vina tatic

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies