Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil

Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil
Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil

Andreea Bălan a fost întotdeauna una dintre cântărețele care au impresionat cu silueta perfectă pe care o afișa pe scenă, chiar dacă de-a lungul timpului nu a fost una dintre vedetele care să povestească despre diete stricte.

Într-unul dintre vlogurile pe care le-a filmat după ce au apărut problemele ei cu George Burcea, Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre fizicul ei.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la petrecerea fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea! Actorul ”s-a simțit” și a plecat imediat! Detalii exclusive

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

Citeste si: Ieșire necontrolată a lui George Burcea, în plin divorț de Andreea Bălan! ”România este o țară de @#$$”

Mai exact, se pare că – poate chiar din cauza stressului – Andreea Bălan a slăbit enorm în ultima perioadă. Mai exact, în filmarea pe care a pus-o pe contul ei de youtube și care a fost făcută chiar la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când, deja, George Burcea ăi spusese că nu o mai iubește și că relația lor nu mai are viitor, Andreea Bălan era la o ședință foto.

Iar acolo, printre altele, în timp ce se pregătea să se lase fotografiată în diverse ținute, a deschis o discuție despre mâncare. Și, culmea, Andreea Bălan recunoștea că este o adevărată pofticioasă, iar ciorbele și pizza sunt mâncărurile care o fac să ”cedeze”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate acestea, deși nici ciorbele, nici pizza nu sunt mâncăruri de dietă, se pare că Andreea Bălan a slăbit vizibil.

Iar constatarea a făcut-o când, la ideea stilistului, și-a măsurat dimensiunile așa cum o fac manechinele și fotomodelele. Astfel, dacă ea era convinsă că are 88-62-90 (bust – talie- fund), atunci când a fost măsurată s-a văzut că a slăbit. Rezultatul, măsurat cu atenție de stilistul vedetei a fost 84-60-90, semn că vedeta a pierdut kilograme bune în această perioadă, una foarte stresantă din perspectiva relației cu George Burcea, Andreea Bălan anunțând că, ultima oară când s-a cântărit, avea 49 de kilograme.

 

George Burcea, scandal cu Andreea Bălan

Când Andreea Bălan l-ar fi întrebat pe George Burcea care este motivul unei schimbări atât de bruște, el s-a mulțumit să repete aceleași declarații și să îi spună că nu are nevoie de familie, de soție și că vrea să fie singur, că are proiecte în care este implicat. ” Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea.

Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, ne-a explicat sursa noastră. Iar acela a fost, de altfel, și momentul în care Andreea Bălan a izbucnit, pe conturile ei de socializare, și a adus o serie de precizări cu privire la despărțirea de George Burcea, la presiunea fanilor ei: „ Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine.
El este cel care nu-și mai dorește familia”.

George Burcea, soțul Andreei Bălan, prins la volan cu droguri

George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan.

”Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul emis de poliție. Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, George Burcea va fi nevoit să ofere explicații cât se poate de coerente polițiștilor pentru a se afla de unde provine substanța consumată.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

De altfel, știrea referitoare la ceea ce i s-a întâmplat lui George Burcea pare să aducă lămuriri suplimentare cu privire la despărțirea dintre Andreea Bălan și actor, fanii vedetei reacționând la modul cel mai dur cu privire la comportamentul bărbatului.

 

Andreea Bălan pare să fi realizat că nu sunt multe șanse ca mariajul ei să fie salvat, mai ales în lumina ultimelor informații, vedeta fiind din ce în ce mai tristă, având postări pe conturile ei de socializare din ce în ce mai explicite cu privire la ceea ce se petrece între ea și George Burcea. ”Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, a notat Andreea Bălan după ce a încercat în van să vorbească cu soțul ei, George Burcea, atunci când el și-a vizitat fetele. Și, parcă dorind să transmită că este într-o situație dificilă, la o altă fotografie, Andreea Bălan a indicat că încearcă să fie puternică: ”Nu știi niciodată cât de puternic ești... până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai”, divorțul de George Burcea fiind, deja, o certitudine.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies