Adevarul despre cum a slabit Catalin Scarlatescu! Celebrul bucatar n-a urmat nicio “dieta-minune”

Adevarul despre cum a slabit Catalin Scarlatescu! Celebrul bucatar n-a urmat nicio “dieta-minune”
Adevarul despre cum a slabit Catalin Scarlatescu! Celebrul bucatar n-a urmat nicio “dieta-minune”

Catalin Scarlatescu si-a socat fanii si apropiatii cand a inceput sa slabeasca vazand cu ochii. Celebrul bucatar a topit peste 30 de kilograme in numai cateva luni si a ajuns aproape de nerecunoscut. El sustine ca a urmat o “dieta - minune”, insa adevarul e cu totul altul.

Chef Scarlatescu a reusit, in numai cateva luni, sa scape de aproximativ 30 de kilograme. (V ezi AICI ce probleme de sanatate a intampinat Scarlatescu dupa ce a slabit) El cantarea 127 de kilograme in momentul in care s-a decis sa slabeasca. Decizia de a scapa de kilogramele acumulate a venit insa dupa ce, in urma unor investigatii amanuntite, medicii l-au bagat in speriti, caci rezultatele analizelor erau ingrozitoare.

Inca de la inceput, de cand a inceput sa se subtieze, fanii l-au felicitat pe conturile lui de socializare, insa multi l-au intrebat cum a reusit sa slabeasca in timp record si i-au cerut sfaturi. In cateva interviuri, bucatarul a declarat ca a slabit renuntand la paine, dar si in urma unei alimentatii corespunzatore.

"Am slabit pentru ca nu am mancat paine.

Preferam un sandvis cu mezeluri, am uitat sa mai gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi", e una din declaratiile sale.

La un moment dat, Scarlatescu a detaliat “dieta-minune”, specificand ca e bazata pe multe legume si fructe, mai putina carne, spre deloc, iar la paine, dulciuri si alcool a renuntat de tot.

Catalin a spus ca a consumat multe salate proaspete, legume la gratar sau la cuptor, seminte, nuci, migdale, sare foloseste cat mai putina, iar ulei- deloc.

Prietenii chef-ului il dau insa de gol! Scarlatescu a urmat o dieta personalizata, intr-adevar, insa abia dupa ce a vizitat clinica unui medic chirurg care l-ar fi operat la stomac.

Cine poate slabi atatea kilograme in cateva luni? Sa fim seriosi! Cu nicio dieta din lume nu slabesti 30-40 de kilograme in cateva luni.

Catalin si-a facut operatie la stomac, si-a “montat” inel, asa a reusit sa slabeasca in timp record. A fost singura varianta ca sa poata slabi repede si fara sa se chinuie. El este gurmand, pofticios. Chiar el spunea cum sa-i spui unui bucatar sa nu mai manance sau sa tina dieta? A slabit foarte mult, pielea a inceput sa i se lase, s-a umplut de varice si vergeturi. Asa se intampla cand slabesti foarte multe kilograme intr-un timp prea scurt.
Important este insa ca se simte bine, ca mananca sanatos si ca e in afara oricarui pericol. A fost si la analize, la control, si totul este ok. Era prea gras si incepuse sa aiba probleme de sanatate”,
sustin surse din anturajul celebrului bucatar, scrie wowbiz.ro.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies