Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''
Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

Denisa si Iancu s-au despartit imediat dupa Marea Finala ''Survivor Romania''.

Anuntul despartirii a venit chiar de la Denisa, care a explicat in vlogul ei faptul ca lucrurile nu au mai functionat intre ei doi si ca au hotarat sa ramana prieteni.

Denisa. adevarul despre despartirea de Iancu

Citeste si: Daiana si-a primit critici dure de la fostul ei iubit, dupa ce a batut-o pe Ella: "Eu am vrut sa te schimbi in bine!"

„Bună, am să fac un video scurt ca să nu vă țin prea mult și să pun capăt speculațiilor dacă mai suntem sau nu împreună. Ei bine, nu mai suntem împreună, ne-am separat pe 31, imediat după finală. 

Citeste si: A pierdut Bianca lupta pentru Livian? Ramona: "Unde tintesc eu si nimeresc!"

O sută de mii de mesaje de la voi și am spus că dacă o să fie să ne despărțim, nu o să vă ascund.

O să vă spun. ei bine, relația noastră s-a terminat după data de 31, după finala Survivor. Până acum nu am spus nimic pentru că încă vorbeam, nu puteam să terminăm relația imediat. Nu îmi găsesc cuvintele, îmi e greu să fac acest videoclip. E pentru binele amândurora această despărțire, distanța a fost principala cauză a despărțirii.... Îmi tremură vocea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Da, deci....nu vreau să fac pe victima. Decizia a fost luată de amândoi. Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, poate și ea. Faptul că el a fost plecat foarte mult și nu ne-am închegat relația. O să ne fie mai bine de acum, pe drumuri separate”, a spus Denisa. 

Desi nu a castigat titlul de ''Survivor Romania'', Iancu se bucura pe deplin de revenirea acasa.

Acesta isi petrece timpul cu familia si prietenii sai. Se pare ca iubita acestuia, Denisa, s-a intors in Marea Britanie. Pe retelele de socializare, oamenii spun ca cei doi s-ar fi despartit imediat dupa revenirea lui Iancu in tara. 

Cu cine isi petrece Iancu Sterp timpul

Denisa, cea care posta mereu imagini cu Iancu, nu a postat nicio fotografie cu ei impreuna. Ba mai mult, l-ar fi sustinut in mare finala ''Survivor Romania'', doar ca o prietena. 

Zvonurile s-au adancit in momentul in care Iancu si-a petrecut weekendul alaturi de Emy Alupei. 

Intre timp, Iancu pare ca se bucura de revederea cu prietenii sai si si-a petrecut intreg weekendul cu Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei''.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies